Windows Installer CleanUp Utility pentru MS Office 2000, Office XP si 2003.

Nu intotdeauna programele dezinstalate din > "Uninstall a program" se dezinstaleaza complet. Chair daca nu le mai vedem in lista de programe instalate, ele isi pastreaza unele foldere si librarii in sistem sau in registrii. Uneori, atunci cand dorim sa instalam un software similar (cum este cazul si ) apar erori de instalare. In majoritatea mesajelor de eroare ne spune ca software-ul pe care dorim sa-l instalam, este deja instalat pe sistem sau ca o versiune mai noua este deja instalata. Acesta este si cazul unor pachete de Office.
Se intampla in foarte cazuri ca dupa dezinstalarea Microsoft Office 2000 sau nu mai putem instala Microsoft Office 2003 sau Office 2007. Pentru rezolvarea acestei probleme, Microsoft pune la dispozitie gratuit un utilitar (aplicatie) care ne ajuta sa curatam orice urma de instalare a pachetelor Office la care am renuntat.

Download Windows Installer CleanUp Utility (by Microsoft)

Pe langa suita Office, Windows Installer CleanUp Utility ne mai poate scapa si de alte software-uri care la instalare au folosit (Msiexec.exe).

Pentru utilizatorii de si   instalarea Windows Installer CleanUp Utility se poate face numai de pe user-ul Administrator sau click-dreapta pe msicuu2.exe si "Run as Administrator". In caz ca o sa rulati normal fisierul de instalare, o sa apara o eroare (800A0046) "Windows Script Host".

Windows Script Host Error

Cum deschidem Windows Installer CleanUp Utility dupa instalare.

Nu am vazut ca acest tool sa-si faca vreun shortcut pe Desktop sau in Start Menu. Pentru a deschide aplicatia trebuie sa mergem in Start Menu, sa tastam "Windows Install Clean Up" si sa facem click pe program sau sa  apasam Enter.

Windows Install Clean Up

Mai multe detalii despre acest utilitar gasiti pe Microsoft.com la 290301.

Windows Installer CleanUp Utility pentru MS Office 2000, Office XP si 2003.

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment