Download Zune Player Skin Pack pentru Windows 7 (Customizare Windows)

Daca va numarati printre utilizatorii Windows 7 care gasesc mereu cate ceva de customizat la sistemul de operare, sau care schimba tema acestuia cel putin o data pe luna, atunci cu siguranta veti gasi cel putin interesant urmatorul skin pack, cu ajutorul caruia puteti da Windowsului dvs. interfata playerului Microsoft, Zune.

zune

Zune Player Skin Pack este compatibil atat cu Windows 7 cu SP1 cat si fara SP1 si este disponibil in doua versiuni, pentru 32 biti si pentru 64 biti.

Pe langa tema pentru Windows, acest pack de transformare vine la pachet si cu un nou bootscreen, icon-uri noi, un nou fundal pentru ecranul de logon, un nou look pentru Windows Explorer si toolbar-uri, precum si alte modificari de aspect observabile, toate in stilul Zune Player.

zune_skin_pack

Asadar, daca sunteti fani ai interfetei playerului Zune (care, sa recunoastem, nu este deloc de trecut cu vederea) nu stati pe gand si downloadati Zune Player Skin Pack.

Nota: Pack-ul de transformare vine la pachet si cu un toolbar instalabil pentru browserul principal. Daca nu doriti sa instalati toolbar-ul respectiv, selectati Custom Installation (Advanced) si debifati cele 3 optiuni oferite in timpul instalarii pack-ului.

*Credit: hammeddanger @deviantart.com

STEALTH SETTINGS – Download Zune Player Skin Pack for Windows 7 (Windows Customization)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment