Descarca tema Windows 10 pentru sistemul de operare Windows 7

Microsoft a lansat la inceputul acestei luni versiunea Technical Preview a urmatorului sistem de operare Windows, Windows 10. Cum este vorba despre o versiune beta, nu este recomandat ca aceasta sa fie instalata ca sistem de operare principal, pentru a fi evitate eventuale erori care ar putea cauza pierderi sau corupere de date (utilizatorilor interesati sa testeze aceasta versiune de Windows 10 li se recomanda sa o instaleze fie pe un al doilea computer, fie in dual-boot cu alt sistem Windows, fie intr-un software de virtualizare, cum ar fi VirtualBox).

Daca sunteti utilizator Windows 7 si nu aveti posibilitatea sa testati Windows 10 Technical Preview (fie nu va permite configuratia computerului, fie nu aveti suficient spatiu liber pe acesta), insa va place aspectul noului OS, va recomandam sa descarcati urmatoarea tema Windows 10 pentru sistemul dvs (link de download la sfarsitul articolului).

windows_10_theme_rc1_for_win_7

Windows 10 Theme pentru Windows 7 este prima tema disponibila pentru acest sistem care nu este inclusa intr-un pachet de transformare, instalarea facandu-se foarte simplu printr-un stil visual. Fiind vorba de o tema custom insa, pentru a o putea instala in sistem va trebui mai intai sa instalati utilitatea UXStyle pentru Windows 10 pentru a activa suportul pentru teme custom pe Windows 7 (in cazul in care nu aveti deja instalata aplicatia sau alt patch asemanator).

Cum instalam Windows 10 visual style pentru Windows 7?

Descarcati arhiva care contine tema custom si extrageti continutul acesteia (arhiva contine atat stilul vizual, buton de Start si wallpapere originale Windows 10, cat si fisiere .dll necesare pentru customizarea look-ului Windows 7, pentru 32 si 64 biti). Dupa ce instalati utilitatea UXStyle, mutati fisierele din folderul Themes (extras din arhiva) in folderul C:\Windows\Resources\Themes (unde C:\ este partitia de sistem), apoi inlocuiti fisierele de sistem originale cu fisierele din folderul System Files (atentie la arhitectura sistemului dvs, 32-bit sau 64-bit). Butonul de Start il puteti modifica folosind o utilitate third-party gen Win7 Start Orb Loader (credit stkov@deviantart).

Download Windows 10 Theme pentru Windows 7.

Nota: Inainte de a instala aceasta tema va recomandam sa creati un restore point pentru sistem in cazul in care ulterior veti dori sa reveni la o versiune anterioara a acestuia.

Credit: sagorpirbd@deviantart

STEALTH SETTINGS – Download Windows 10 Theme for Windows 7 OS

Leave a Comment