Modifica automat temele de culori din Windows cu Chameleon 4

Daca doriti sa customizati aspectul sistemului dvs Windows, insa preferati sa nu folositi teme third-party (acestea necesita folosirea unor patch-uri care modifica fisierele de sistem pentru a putea fi instalate) iar temele oficiale puse la dispozitie de Microsft nu va atrag, o solutie simpla ar fi sa apelati la ajutorul aplicatiei Chameleon 4.

Chameleon 4 este o aplicatie gratuita pentru Windows care le permite utilizatorilor sa-si customizeze sistemele de operare prin modificarea automata a temelor de culori in functie de opt criterii diferite: wallpaper, ecranul activ, iconitele programelor active, vreme, temperatura (este vorba de temperatura de afara si nu de temperatura computerului), nivelul de baterie disponibil, perioada zilei (timp) si random (setarea aleatorie de culori).

chameleon-4

In functie de criteriul ales pentru customizarea culorilor sistemului, utilizatorul poate sa seteze de asemenea si culori custom (valabil pentru optiunile Conditions, Temperature, Battery si Time). Pentru customizarea automata in functie de vreme sau temperatura, utilizatorul trebuie sa introduca locatia (regiune/oras) pentru extragerea informatiilor necesare (acest lucru poate fi configurat in Settings, accesibil dand click pe iconita de setari afisata in coltul din dreapta-sus al aplicatiei sau dand click-dreapta pe iconita aplicatiei din systray).

chameleon-4-settings

Aplicatia nu necesita instalare si consuma foarte putine resurse de sistem.

Download Chameleon 4 pentru Windows.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1. Pentru cunctionare necesita .NET Framework 4.0

Credit: discountabortions @deviantart

STEALTH SETTINGS – Automatically change Windows theme colors with Chameleon 4

Leave a Comment