Cum putem rula aplicatii iOS pe un PC cu Windows

Foarte multi utilizatori Windows ar dori sa poata testa/folosi anumite aplicatii iOS pe computerele din dotare, insa, din pacate, instalarea directa a aplicatiilor iOS pe un sistem Windows nu este posibila (momentan, si probabil nici nu va deveni posibila prea curand). Pentru cei care doresc neaparat insa sa incerce experienta iOS pe un PC cu Windows, solutia este folosirea unui emulator cum ar fi iPadian.

iPadian este un emulator iOS (desi denumirea de simulator ar fi mai corecta, intrucat acesta doar simuleaza experienta iOS) gratuit pentru Windows, prin intermediul caruia utilizatorii acestui sistem de operare pot testa diverse aplicatii pentru iPhone si iPad pe computerele personale.

Cum functioneaza iPadian?

Dupa instalarea emulatorului pe PC, acesta va afisa o interfata full screen (suprapusa peste cea a Windows-ului) similara cu cea iOS pentru iPad (pentru a accesa din nou sistemul Windows, dati click pe logo-ul afisat in coltul din dreapta-jos al ecranului, sau folositi butonul quit din coltul dreapta-sus).

ipadian-emulator

Utilizatorii au acces la un App Store custom, care contine un numar limitat de aplicatii (instalarea aplicatiilor iOS direct din iTunes nu este posibila, deoarece acestea sunt criptate cu tehnologia DRM Fair Play), printre acestea fiind incluse insa si cateva destul de populare, cum ar fi Facebook, WhatsApp, Angry Birds, Cut the Rope, YouTube, Gmail etc.

ipadian-app-store

Desi experienta iOS prin intermediul iPadian este departe de a fi considerata una reala (cel mai probabil la un moment dat veti experimenta ceva probleme de interfata, anumite aplicatii nu se deschid deloc si este imposibila recrearea anumitor gesturi pentru touch, cum ar fi swipe, cu mouse-ul), acesta este momentan cel mai bun emulator/simulator iOS pentru Windows. Daca doriti sa il incercati, puteti downloada iPadian folosind link-ul de mai jos:

Download iPadian (simulator iOS pentru Windows).

Note: iPadian este o aplicatie ad-suported, ceea ce inseamna ca uneori poate afisa reclame pop-up. Aceasta este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1.

STEALTH SETTINGS – How to run iOS apps on Windows PC

Cum putem rula aplicatii iOS pe un PC cu Windows

About the author

stealth

Leave a Comment