Acceseaza rapid tool-uri si feature-uri de sistem in Windows folosind Ultimate Settings Panel

Una dintre cele mai simple metode de a lansa utilitati sau setari de sistem in Windows este prin intermediul Run, insa chiar si aceasta metoda se poate dovedi limitata pentru marea majoritate a utilizatorilor, avand in vedere ca sunt zeci de astfel de utilitati/setari/feature-uri in Windows si este dificil pentru acestia sa isi aminteasca toate comenzile Run pentru lansarea respectivelor tool-uri. De asemenea, mare parte din tool-urile de sistem ale Windows-ului pot fi accesate si prin intermediul Control Panel sau chiar a Start Menu-ului/Start Screen-ului, insa utilizatorii trebuie sa stie mai intai ce si unde sa caute, iar acest lucru poate consuma destul timp.

O solutie mult mai simpla de a accesa tool-urile sau feature-urile de sistem din Windows, atat pentru utilizatorii standard cat si pentru utilizatorii power, este folosirea unei aplicatii third-party numita Ultimate Settings Panel.

UltimateSettingsPanel-Windows

Ultimate Settings Panel este o utilitate gratuita si portabila (nu necesita instalare) pentru Windows care le permite utilizatorilor sa acceseze peste o suta de tool-uri si setari de sistem cu un simplu click, prin fixarea (pin) acesteia in Taskbar sau Start Menu/ Start Screen.

Cum functioneaza Ultimate Settings Panel pentru Windows?

Ultimate Settings Panel are o interfata foarte simpla, care listeaza su diferite tab-uri toate tool-urile, setarile si feature-urile de sistem din Windows: sub tab-ul Windows sunt listate 40 de tool-uri de sistem esentiale pentru administrarea acestuia, iar sub tab-ul General sunt listate 40 de setari si feature-uri.

UltimateSettingsPanel-General

Aplicatia include si un tab dedicat utilizatorilor Outlook, care include diverse setari pentru acest client de e-mail, cum ar fi Client Check, Safe Mode sau Reset Profiles. Iar utilizatorii Windows Server pot gasi toate tool-urile necesare pentru administrare unui server in tab-ul Server Admin.

UltimateSettingsPanel-ServerAdmin

Download Ultimate Settings Panel pentru Windows.

Nota: Aplicatia este disponibila si in versiune Pro (platita) care include si tab-urile Windows 8 si Powershell (in total 198 tool-uri si setari de sistem) si nu contine reclame. Ultimate Settings Panel este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8/8.1.

Credit @Techy Geeks

STEALTH SETTINGS – Quickly access system tools and features in Windows using Ultimate Settings Panel

Leave a Comment