Cum putem verifica ce fisiere au fost deschise sau salvate recent in Windows

Daca vi se intampla des sa uitati sau sa nu fiti atenti in ce locatii sunt salvate diverse fisiere descarcate de pe internet (desi majoritatea fisiereleor downloadate sunt salvate in locatii default sau locatii setate de utilizator, in anumite cazuri fisierele pot fi salvate in foldere diferite; de exemplu browser-ul Firefox seteaza locatiile in care sunt salvate fisierele descarcate in functie de serverele de pe care sunt descarcate acestea) o solutie simpla pentru a gasi fisierele respective dar si locatiile in care acestea sunt salvate este sa folositi utilitatea OpenSaveFilesview. De asemenea, tot cu ajutorul acestei utilitati, puteti afla si ce fisiere au fost deschise recent pe sistemul dvs.

OpenSaveFilesview este o aplicatie gratuita si portabila (nu necesita instalare), care le permite utilizatorilor Windows sa tina evidenta fisierelor/programelor salvate in sistem cat si daca acestea au fost sau nu deschise recent.

opensavefilesview

Cum functioneaza OpenSaveFileview?

Aplicatia afiseaza o lista cu cele mai recente programe si/sau fisiere salvate in sistem, oferind o serie de informatii despre acestea, cum ar fi: numele fisierelor, extensiile acestora, ordinea in care acestea au fost deschise sau salvate (ordinea este afisata in functie de fiecare tip de extensie), ultima data cand fisierele au fost deschise (aceasta informatie este afisata doar pentru ultimele fisiere deschise pentru fiecare tip de fisier), data crearii sau modificarii respectivelor fisiere, dimensiunea fisierelor si atributele acestora.

Cum OpenSaveFilesview nu necesita instalare, pentru a rula utilitatea nu trebuie decat sa dati dublu-click pe aceasta. De asemenea, folosirea aplicatiei nu creaza si nu modifica fisiere dll din sistem; informatiile afisate de OpenSaveFilesview sunt preluate din registri de sistem.

Download OpenSaveFilesview 32-bit.

Download OpenSaveFilesview 64-bit.

Nota: Aplicatie compatibila cu toate versiunile de Windows incepand cu Windows 2000.

Credit @NirSoft

STEALTH SETTINGS – How to check what files were recently opened or saved in Windows

Cum putem verifica ce fisiere au fost deschise sau salvate recent in Windows

About the author

stealth

Leave a Comment