Schimba locatia butonului de Start in Windows 7 cu Orb Mover

Inca de la lansarea Windows 7 au aparut o serie de aplicatii de customizare cu ajutorul carora utilizatorii pot schimba Start Orb-ul sau chiar il pot elimina de tot, insa nici una nu permitea mutarea locatiei acestuia. Daca va numarati printre cei care obisnuiesc sa schimbe destul de des look-ul sistemului de operare Windows 7, sau daca v-ati plictisit de aspectul acestuia si vreti sa iesiti in evidenta, dar nu doriti sa faceti modificari prea complicate, va propunem sa incercat aplicatia Orb Mover, pentru o customizare simpla, dar de efect.

Orb Mover este o aplicatie gratuita care le da posibilitatea utilizatorilor Windows 7 sa mute butonul de Start ori in centrul Taskbar-ului, ori in extrema dreapta a acesteia.

orb-mover-settings

De asemenea, aplicatia permite si restartarea explorer.exe sau deschiderea Command Prompt cu privilegii administratiive pe langa alte optiuni cum ar fi:

  • Arata/Ascunde Taskbar-ul
  • Deschide/Inchide Windows Explorer
  • Accesare proprietati buton de Start si Taskbar
  • Modificare Start Orb
  • Restaurare setari default
  • Incarcarea aplicatiei la Startup

Aplicatia Orb Mover nu necesita instalare si suporta Windows 7 atat pe 32 biti cat si pe 64 biti.

{filelink=34}

Nota: Orb Mover este o aplicatie experimentala si pot aparea erori in timpul folosirii acesteia, cum ar fi disparitia butonului de Start, care pot fi rezolvate rapid prin terminarea procesului OrbMover.exe in Task Manager.

STEALTH SETTINGS – Change Start button location in Windows 7 with Orb Mover

Credit Lee Whittington @thewindowsclub

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment