Adauga tile-uri ca in Windows 8 Start Screen in Windows 7

Unul dintre cele mai mediatizate feature-uri ale Windows 8 este Start Screen-ul, cu ale sale tile-uri pentru aplicatiile moderne, feature care desi este criticat de multi, are totusi destui fani printre utilizatorii acestui sistem de operare. Daca si dvs. sunteti un fan al noii interfete moderne a Windows 8, dar folositi in continuare Windows 7, avem o veste buna: folosind o aplicatie third-party, puteti adauga tile-uri asemanatoare cu cele din Windows 8 si sistemului dvs. de operare.

Pulmon este o aplicatie gratuita si portabila (nu necesita instalare), care le permite utilizatorilor Windows 7 sa foloseasca tile-uri asemanatoare cu cele din Windows 8 Start Screen pentru cele mai folosite aplicatii instalate in sistem (acestea sunt predefinite de aplicatie, insa speram ca intr-o versiune viitoare sa se permita si adaugarea de tile-uri custom), cum ar fi Calendar, Internet Explorer, Media Player, Control Panel, Notepad, Microsoft Office etc. De asemenea, pot fi afisate si tile-uri care sa contina informatii despre sistem, cum ar fi spatiul accesibil pe hard sau versiunea instalata pe computer.

windows-7-tiles

Cum se foloseste Pulmon?

Dupa ce rulati aplicatia, veti observa doua sectiuni ale acesteia, una de unde puteti adauga tile-uri pe Desktop, si alta de unde puteti indeparta tile-urile deja adaugate. Pentru a adauga tile-urile aplicatiilor dorite, dati click pe iconitele acestora din Add Widgets (acestea vor disparea din aceasta sectiune), iar pentru a sterge tile-urile de pe Desktop, dati click pe iconitele aplicatiilor care apar in Remove Widgets.

pulmon-2.0

In plus, Pulmon va ofera si posibilitatea de a rula aplicatia in fullscreen (pentru a imita Start Screen-ul din Windows 8, sau sa o minimizati in systray atunci cand este necesar.

Download Pulmon pentru Windows 7.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows 7 32-bit si 64-bit.

Credit: parassidhu @deviantart

STEALTH SETTINGS – Add Windows 8 like tiles to Windows 7

Adauga tile-uri ca in Windows 8 Start Screen in Windows 7

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment