Cum sa facem backup si sa restauram datele pentru aplicatiile moderne din Windows 8

Printre noile feature-uri ale sistemului de operare Windows 8 se numara si Windows Store-ul, de unde utilizatorii pot selecta si instala diverse aplicatii moderne pe computerul din dotare fololsind un cont/ID de Microsoft. Din pacate, Windows 8 nu dispune si de posibilitatea de a crea backup al datelor aplicatiilor moderne (de exemplu, pentru a salva setarile facute de utilizator), si cu siguranta sunt destul de multi utilizatori care ar dori sa poata sa restaureze aceste date dupa o reinstalare de sistem sau pentru a le folosi pe alt PC.

Windows 8 App Data Backup este o aplicatie gratuita care le permite utilizatorilor sa creeze backup-uri de date ale aplicatiilor moderne instalate in sistem (setari, niveluri de joc, credentiale sau informatii despre utilizatori etc.), pe care mai apoi le pot restaura pe un nou sistem de operare Windows 8 (dupa ce vor instala aplicatiile respective).

Windows-8-app-data-backup

Cum se foloseste Windows 8 App Data Backup?

Aplicatia nu necesita instalare (este portabila) si este foarte simplu de folosit. Nu trebuie decat sa o rulati, apoi sa selectati aplicatiile moderne pentru care doriti sa faceti backup de date din lista afisata de aceasta si da dati click pe Backup. Pentru a restaura datele inapoi, rulati aplicatia pe sistemul de operare instalat nou, selectati aplicatiile carora vreti sa le restaurati datele, si dati click pe butonul Restore.

Download Windows 8 App Data Backup.

Nota: Aplicatia creaza backup-uri doar pentru datele aplicatiior, nu si pentru aplicatiile in sine.

STEALTH SETTINGS – How to backup and restore Windows 8 App Data

Cum sa facem backup si sa restauram datele pentru aplicatiile moderne din Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment