Fixeaza orice fisier sau folder in Windows 8 Start Screen cu Pin to 8

A trecut aproape un an de la lansarea sistemului de operare Windows 8, si majoritate utilizatorilor s-au obisnuit deja cu Start Screen-ul care a inlocuit clasicul Start Menu prezent in sistemele Windows anterioare. Cu toate acestea, multi utilizatori ar dori ca acesta sa fi avut ceva mai multe optiuni de customizare, cum ar fi si posibilitatea de a fixa in Start Screen fisiere sau foldere pentru un acces mai rapid la acestea.

Din fericire, optiunile de customizare care lipsesc din Start Screen pot fi adaugate acestuia cu ajutorul unor aplicatii third-party, cum ar fi Pin to 8.

Pin to 8 este un program gratuit si portabil (nu necesita instalare) pentru Windows 8 care le permite utilizatorilor acestui sistem de operare sa fixeze (pin) in Start Screen fisiere si foldere pe care acestia le folosesc destul de des, pentru a le putea accesa mai rapid atunci cand este necesar.

pinto8

Cum se foloseste Pin to 8?

Folosirea aplicatiei Pin to 8 este relativ simpla, utilizatorul trebuind sa selecteze prin intermediul aplicatiei fisierul sau folderul pe care doresc sa il fixeze in Start Screen.

De asemenea, aplicatia le ofera utilizatorilor si posibilitatea de a fixa fisiere si/sau foldere in Taskbar.

chose-pin-location

Caracteristici Pin to 8:

  • posibilitatea de a fixa in Start Screen si Taskbar orice fisier si orice folder din Windows
  • posibilitatea de a fixa in Start Screen/Taskbar shortcut-uri catre drive-urile  (partitiile) sistemului
  • posibilitatea de a fixa in Start Screen/Taskbar item-uri din Control Panel (chiar si cele ascunse cum ar fi God Mode)
  • posibilitatea de a fixa in start Screen/Taskbar utilitati de sistem (shell objects), cum ar fi Run, Window Switcher etc.
  • posibilitatea de a fixa in Start Screen/Taskbar orice element enumerat mai sus cu un simplu drag&drop a acestora in interfata aplicatiei

Download Pin to 8.

Nota: Aplicatie compatibila si cu Windows 8.1.

Credit @winaero

STEALTH SETTINGS – Pin any file or folder to Windows 8 Start Screen with Pin to 8

Fixeaza orice fisier sau folder in Windows 8 Start Screen cu Pin to 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment