Descarca Espier iOS 7 Launcher & Screen Locker pentru Android

iOS 7 a venit la pachet cu multe surprize, atat in ceea ce priveste interfata sistemului de operare, cat si a functionalitatilor implementate in el. Desi o mare parte din utilizatorii iOS au afirmat ca cel putin modificarile de aspect ale noului sistem nu au fost o idee prea buna a Apple (ba chiar circula glume cum ca acesta a fost inspirat din Hello Kitty), sunt destui si cei care considera schimbarea binevenita si necesara si cred ca pana si cei care momentan nu reusesc sa se impace cu noua interfata se vor obisnui in timp cu aceasta si vor ajunge sa o aprecieze.

Daca si dvs va numarati printre cei carora noul design al iOS 7 le face cu ochiul si doriti sa il “imprumutati” pentru dispozitivul dvs cu Android, cea mai simpla si acurata solutie sunt aplicatiile Espier Launcher iOS 7 si Espier Screen Locker iOS 7.

Espier Launcer iOS 7 este singurul launcher pentru Android care imita perfect designul noului sistem de operare iOS 7. In plus, acesta se si comporta ca iOS 7 Springboard, atat in ceea ce priveste modul “jiggle” (tremuratul iconitelor in modul Edit), folderele full screen, gesturile pentru swipe etc.

Espier-Launcher-iOS7

Background-ul iconitelor si al dock-ului isi schimba culoarea dinamic, in functie de culoarea wallpaper-ului, iar iconita aplicatiei Calendar este de asemenea dinamica, aceasta afisand data si ziua curenta.

Un alt feature imprumutat din iOS 7 este apasarea lunga pe oricare dintre iconitele din home care deschide modul de editare (jiggle mode), care permite mutarea iconitelor dupa preferinte, adaugarea si stergerea acestora din dock, crearea de foldere si chiar dezinstalarea aplicatiilor din sistem. Modul jiggle se aplica si pentru App Switcher (aceste poate fi accesat dand swipe in sus pe iOS 7 Springboard), de unde utilizatorii pot inchide si sterge cele mai recente aplicatii folosite (totusi acesta nu poate fi considerat feature complet, avand in vedere ca si dupa scoaterea aplicatiilor din App Switcher aceste inca sunt afisate in task switcher-ul nativ al sistemului Android).

Iconitele system toggles din App Switcher pot fi inlocuite din setari (activand Widget Taskbar) cu cele pentru music playback sau weather forecast in functie de preferintele utilizatorilor. Iar bara de Search poate fi accesata foarte usor cu un simplu swipe in jos pe iOS 7 Springboard.

Espier-Launcher-iOS7-settings

Espier Screen Locker iOS 7 este de asemenea o replica perfecta a lockscreen-ului iOS 7 (pana si ecranul pentru pass code il imita pe cel din noul sistem mobil Apple). Utilizatorii pot accesa aplicatia Camera direct din Screen Locker dand tap pe iconita acesteia si tragand de ea in sus.

espier-screen-locker-ios7

Cat despre customizare, utilizatorii pot seta un nume custom pentru dispozitiv si pentru operatorul mobil folosit, ba chiar pot modifica si textul default de deblocare (Slide to unlock), iar ecranul de pass code isi schimba culoarea in functie de wallpaperul lockscreen-ului, insa pentru a putea seta un wallpaper custom pentru acesta, aplicatia trebuie upgradata la versiunea platita.

Download Espier Launcher iOS 7 (via Play Store).

Download Espier Screen Locker iOS 7 (via Play Store).

Nota: Aplicatiile sunt compatibile cu sistemele Android 2.2 si mai recente, si sunt disponibile gratuit in Google Play.

STEALTH SETTINGS – Download Espier iOS Launcher & Screen Locker for Android

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Downloads » Descarca Espier iOS 7 Launcher & Screen Locker pentru Android
Leave a Comment