Cum putem obtine look-ul iOS7 pe Android

Inca de la lansarea iOS7 Beta la conferinta WWDC 2013, foarte multi utilizatori au criticat (mai mult sau mai putin) cea mai importanta modificare adusa de Apple propriului sistem de operare mobil, si anume redesignul complet al interfetei acestuia. Insa sunt destui utilizatori care considera aceasta schimbare binevenita, avand in vedere ca pana acum, designul iOS a ramas practic neschimbat inca de la lansarea primului iPhone. Si de asemenea, sunt destui utilizatori si ai unor sisteme de operare mobile diferite care si-ar dori look-ul iOS7 pe dispozitivele din dotare.

iOS7-theme-for-Android

Daca sunteti utilizator Android si doriti sa obtineti look-ul sistemului mobil iOS7 pe smartphone-ul sau tableta dvs, puteti face acest lucru utilizand o tema pentru cele mai populare launchere pentru Android. Tema iOS7, numita iOS7 Theme HD Concept 8 in 1, este compatibila cu launcherele Go Launcher si Compressed HD Go Launcher (numai iconurile sunt disponibile pentru acesta), Nova, Apex, Holo, Launcher Pro, Smart Launcher, Winterboard si ADW si necesita anumite customizari facute din setarile launcherelor pentru a obtine look-ul exact al iOS7.

iOS7-theme

Pentru a obtine si un LockScreen asemenator cu cel din iOS7, aveti nevoie sa instalati Go Locker Ex v 1.68 (sau versiuni mai recente), apoi selectati si pentru acesta tema iOS7 Concept.

iOS7-locker-theme

Download iOS7 Theme HD Concept 8 in 1 (via Google Play).

Nota: Tema iOS7 pentru Android nu este aplicatie gratuita, costul acesteia fiind de 0.99$.

STEALTH SETTINGS – How to get iOS7 look on Android

Cum putem obtine look-ul iOS7 pe Android

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment