Cum putem activa optiunea Hibernate in meniul Win+X din Windows 8.1 Preview

Invatam in acest tutorial cum putem activa optiunea Hibernate in meniul Win+X din Windows 8.1 din cativa pasi foarte simpli.

Meniul Win+X (numit si Power Menu) din Windows 8 si Windows 8.1 are rolul de a inlocui Start Menu din versiunile anterioare de Windows. Cu acest meniu utilizatorii obtin acces rapid la cele mai utilizate tool-uri de sistem: Command Prompt, Control Panel, Task Manager, Run, Device Manager, Disk management, Search, Programs and Features etc.

Diferenta intre Win+X Menu in Windows 8 si Win+X Menu in Windows 8.1 este ca in Windows 8.1, Microsoft a adugat cateva optiuni in plus in acest meniu, si anume cea de Shut down, Restart si Sleep, oferindu-le astfel utilizatorilor si un acces mai rapid la operatiunile de inchidere sau standby ale sistemului. Insa sunt destui utilizatori care folosesc optiunea de Hibernare a sistemului si care si-ar dori sa poata accesa la fel de rapid si aceasta optiune folosid meniul Win+X/Power.

Cum putem activa optiunea Hibernate
Cum putem activa optiunea Hibernate

Cum putem activa optiunea Hibernate in Windows 8.1 Win+X Menu?

  1. Deschideti Run (Windows+R) si tastati powercfg.cpl, apoi dati Enter (de asemenea, puteti accesa Power Options direct din meniul Win+X)
  2. In Power Options dati click pe Choose what the power buttons do in meniul din partea stanga
  3. Selectati Change settings that are currently unavailable
  4. In sectiunea Shutdown settings, bifati optiunea Hibernate (Show in Power menu), apoi dati click pe Save changes
Show Hibernate in Power menu
Show Hibernate in Power menu

Si gata. Optiunea Hibernate va fi afisata de acum inainte in meniul Win+X al Windows 8.1.

STEALTH SETTINGS – How to enable Hibernate option in Windows 8.1 Win+X Menu

How to » Windows How-To » Cum putem activa optiunea Hibernate in meniul Win+X din Windows 8.1 Preview

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment