Download Win+X Menu Editor pentru Windows 8

Win+X Menu este un meniu al sistemului de operare Windows 8, care listeaza tool-urile administrative ale acestuia si care este afisat atunci cand folosim combinatia de taste Windows + X, sau atunci cand ducem cursorul in coltul stanga-jos al ecranului si apasam click-dreapta.

In mod default, acest meniu ne ajuta sa accesam rapid feature-uri Windows cum ar fi Programs and Features, Windows Explorer, Command Prompt (cu sau fara drepturi de administrator), Control Panel, Disk Management, Device Manager, Run, Power Options, Search, Task Manager, System, Network Connections si Event Viewer.

win-x-menu

Win+X Menu Editor este o aplicatie portabila cu ajutorul careia utilizatorii Windows 8 pot customiza meniul Win+X in functie de preferinte, adaugand sau stergand item-uri din acesta, editand itemuri existente sau rearanjand ordinea acestora in meniu.

Cum se foloseste Win+X Editor?

Aplicatia are o interfata simpla, usor de utilizat, si nu necesita instalare. Pentru a putea edita meniul Win+X din Windows 8 nu trebuie decat sa rulam versiunea corecta a Win+X Menu Editor (in functie de arhitectura sistemului, pe 32 sau 64 biti), apoi, daca dorim sa adaugam un shortcut in meniu, dam click pe Add Shortcut, selectam shortcut-ul aplicatiei pe care dorim s-o adaugam in meniu, apoi dam click pe Apply (putem adauga atat fisierul .exe al aplicatiei, cat si un shortcut al acesteia).

win-x-menu-editor 

Pentru a sterge un shortcut din meniu, selectam respectivul shortcut si dam click pe butonul Remove Shortcut. De asemenea, putem adauga sau sterge un grup care foloseste acest software. Pentru a restaura meniul Win+X la setarile default, nu trebuie dacat sa dam click pe butonul Restore Defaults.

STEALTH SETTINGS – Download Win+X Menu Editor for Windows 8

Download Win+X Menu Editor pentru Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.