Dezinstaleaza aplicatiile moderne in Windows 8 cu Windows App Boss

Daca sunteti utilizator Windows 8, atunci cu siguranta ati incercat pana acum zeci de aplicatii moderne, printre care destule care ocupa spatiul in sistem degeaba. In cazul in care considerati ca e vremea sa faceti putina curatenie, aveti fie optiunea sa vanati in Start Screen tile-urile aplicatiilor pe care doriti sa le dezinstalati, fie optiunea sa folositi Windows App Boss.

Windows App Boss este o aplicatie gratuita si care nu necesita instalare (portabila) care le permite utilizatorilor Windows 8 sa dezinstaleze aplicatiile moderne direct din Desktop. Aceasta are o interfata simpla si usor de utilizat, care listeaza toate aplicatiile moderne instalate in sistem.

windows-app-boss

In afara de optiunea de a dezinstala aplicatiile moderne, Windows App Boss vine la pachet si cu alte feature-uri interesante, cum ar fi posibilitatea de a inregistra aplicatii, de a adauga, sterge sau updata Windows Developer License (licenta producatorului/developerului aplicatiei), de a vizualiza setarile si datele custom ale aplicatiilor, de a activa/dezactiva optiunea de sideloading sau de a lansa aplicatii moderne care nu sunt afisate in Start Screen.

app-settings

Download Windows App Boss.

Nota: Aplicatia nu este compatibila cu sistemele Windows RT

STEALTH SETTINGS – Uninstall Windows 8 Modern Apps with Windows App Boss

Dezinstaleaza aplicatiile moderne in Windows 8 cu Windows App Boss

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment