Cum putem importa fotografiile de pe iPhone in Windows 8.1

Daca sunteti utilizator iPhone sau iPad, cel mai simplu mod de a copia/importa fotografiile facute cu dispozitivul iOS pe un computer cu Windows 8/8.1 (si nu numai) este prin intermediul programului iTunes. In unele situatii insa, cum ar fi cea in care vreti sa importati fotografiile de pe iPhone-ul unui prieten sau al unui membru al familiei, cel mai probabil nu doriti sa instalati iTunes doar pentru a copia respectivele fotografii. Din fericire insa, aplicatia Photos din Windows 8 si Windows 8.1 va permite sa importati pozele atat de pe un dispozitiv iOS, cat si de pe orice alt tip de smartphone (Android, Windows Phone etc) cu doar cateva click-uri de mouse.

Cum putem importa fotografiile de pe un dispozitiv iOS in Windows 8.1 folosind aplicatia Photos?

  • conectati iPhone-ul sau iPad-ul la computerul cu Windows 8.1
  • asteptati intai recunoasterea dipozitivului iOS de catre computer, apoi dati click pe notificatia afisata in coltul din dreapta-sus a display-ului

connected-device-notification

  • din optiunile afisate selectati Import photos and videos

connected-device-options

  • apoi selectati fotografiile si clipurile video pe care doriti sa le copiati pe computer si dati click pe butonul Import afisat in coltul din dreapta-jos al aplicatiei Photos

import-photos-to-windows8

  • cand fotografiile selectate pentr import vor fi copiate pe computer (acestea vor fi localizate in folderul default Pictures), va fi afisat mesajul Done!

import-done

In cazul in care atunci cand conectati dispozitivul iOS la computerul cu Windows 8/8.1 nu este afisata notificatia de recunoastere a dispozitivului mobil, cel mai probabil aveti dezactivat feature-ul toast notification in sistem. Pentru a importa pozele de pe dispozitivul iOS urmati instructiunile de mai jos:

  • deschideti Start Screen si dati click pe tile-ul Photos pentru a rula aplicatia
  • apoi dati click-dreapta oriunde in aplicatia Photos pentru a afisa optiunea Import in coltul dreapta-jos
  • dati click pe Import pentru a vizualiza toate dispozitivele conectate la computer, si selectati dispozitivul iOS

import-from-connected-device

  • apoi selectati pozele pe care doriti sa le copiati in computer si dati click pe butonul Import

importing-photos-to-win8

Si gata. Urmand una dintre metodele descrise mai sus, puteti importa/copia fotografiile de pe un dispozitiv iOS (sau orice alt smartphone) pe un computer cu Windows 8 sau Windows 8.1, folosind aplicatia moderna Photos.

STEALTH SETTINGS – How to import photos from iPhone to Windows 8.1

Cum putem importa fotografiile de pe iPhone in Windows 8.1

About the author

stealth

Leave a Comment