Listeaza toate aplicatiile cumparate pe Android intr-un singur loc cu My Purchases

Versiunile mai noi de Google Play (aplicatia pentru Android) listeaza toate aplicatiile instalate in acelasi loc (My apps), indiferent daca acestea sunt platite sau gratuite. In cazul in care obisnuiti sa cumparati in mod periodic diverse aplicatii pentru Android, cel mai probabil la un moment dat veti dori sa puteti lista doar aceste aplicatii, fie pur si simplu pentru a nu uita care sunt acestea, fie din alte motive. Desi puteti incerca sa identificati toate aplicatiile platite afisate printre cele gratuite in My apps, o solutie mult mai rapida ar fi instalarea aplicatiei My Purchases.

My Purchases este o aplicatie gratuita pentru Android care ajuta utilizatorii sa tina evidenta aplicatiilor cumparate din Google Play Store, listandu-le pe toate intr-un singur loc.

my-purchases

Aplicatia afiseaza numele aplicatiilor, data la care au fost cumparate si cat au costat acestea. Puteti deschide pagina de pe Google Play a oricarei aplicatii dintre acestea, de pe care puteti descarca si reinstala aplicatia, sau de asemenea o puteti instala pe un telefon nou (pe care aveti configurat contul dvs de Google).

My Purchases nu afiseaza in mod default aplicatiile care au fost rambursate sau a caror cumparare a fost anulata, in schimb afiseaza aplicatiile care deja sunt instalate. Aceste setari pot fi modificate in Settings, astfel incat sa fie listate toate aplicatiile (inclusiv cele rambursate) sau aplicatiile deja instalate sa nu mai fie afisate.

my-purchases-settings

Download My Purchases (via Google Play).

Nota: Aplicatia are si o versiune Pro, diferenta dintre aceasta si versiune free fiind lipsa reclamelor.

STEALTH SETTINGS – List all your paid Android apps in one place with My Purchases

Listeaza toate aplicatiile cumparate pe Android intr-un singur loc cu My Purchases

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment