Descarca suite diferite Google Apps pentru Android cu EasyGApps

Daca obisnuiti sa instalati si sa testati diverse ROM-uri custom pentru Android pe dispozitivele din dotare, cel mai probabil stiti deja ca nu toate dintre acestea includ Google Apps (Google Play, Maps, Gmail, Google Music etc), caz in care trebuie sa instalati suita de aplicatii separat (flash) prin intermediul unui recovery (de exemplu, ClockWorkMod). Desi procesul de flash-uire a aplicatiilor Google (denumite si GApps) pe un ROM custom Android nu este unul foarte dificil, exista mai multe versiuni diferite ale acestor pachete de aplicatii, acestea incluzand si o versiune universala, dar si versiuni custom, create specific pentru anumite ROM-uri. Iar gasirea suitei corecte poate da batai de cap uneori.

EasyGApps este o aplicatie gratuita pentru Android care strange la un loc sursele pentru diverse pachete Google Apps, ajutand utilizatorii sa identifice rapid si sa descarce versiunile compatibile cu ROM-urile folosite de catre acestia. Versiunile GApps listate de aplicatie sunt cea oficiala/universala, BaNKs GApps, Slim GApps si PA GApps (Paranoid Android ROM).

EasyGApps

Dupa ce lansati EasyGApps, dati tap pe iconita de meniu afisata in coltul din stanga-sus a aplicatiei pentru a lista versiunile Google Apps disponibile. Apoi selectati unul dintre pachete pentru a deschide sursa oficiala de unde poate fi descarcat acesta.

EasyGApps-source

Iar dupa ce descarcati suita GApps dorita, instalati-o in sistem folosind un recovery custom (CWM sau TWRP).

Download EasyGApps.

Credit @XDA Developers

STEALTH SETTINGS – Download different Google Apps Packs for Android with EasyGApps

Descarca suite diferite Google Apps pentru Android cu EasyGApps

About the author

stealth

Leave a Comment