Cum putem face backup la Call Log in Android

Toti utilizatorii dispozitivelor cu Android cunosc importanta creari de backup-uri ale sistemului de operare, inclusiv ale setarilor si aplicatiilor instalate pe acesta. Astfel de backup-uri pot fi create cu ajutorul unor aplicatii pentru Android, unele dispozitive insa au inclusa in mod default aceasta optiune (de creare de backup-uri) in sistem. Unul dintre lucrurile pe care backup-urile complete pentru Android nu le salveaza sunt call log-urile (log-urile pentru telefoanele date si primite), iar unii utilizatori ar putea dori sa creeze si backup-uri ale acestora, pentru a le putea restaura pe dispozitivele din dotare in caz de nevoie (de exemplu, pentru a putea identifica daca a fost dat sau primit un telefon intr-o anumita zi). In cazul in care va intereseaza sa faceti un backup al call log-ului de pe dispozitivul dvs cu Android (in mod default, sistemul inregistreaza in log pana la 500 de telefoane efectuate sau primite pe un dispozitiv), una dintre aplicatiile pe care o puteti folosi este Call Logs Backup & Restore.

call-logs-backup

Call Logs Backup & Restore este o aplicatie gratuita care (asa cum sugereaza si numele) le permite utilizatorilor Android sa creeze backup-uri ale call log-urilor de pe dispozitivele din dotare. Backup-urile sunt create in format XML si pot fi salvate atat pe memoria dispozitivului cat si in cloud (pe servicii de stocare online). Aplicatia permite programarea crearii de backup-uri automate ale call log-urilor si, de asemenea, utilizatorii pot sterge intregul log cu ajutorul acesteia.

call-logs-settings

Cum se foloseste Call Logs Backup & Restore?

Dupa instalarea aplicatiei, la prima folosire a acesteia, aceasta afiseaza mai multe optiuni printre care si cea de Backup (de asemenea, utilizatorii pot alege sa restaureze call log-uri din alte backup-uri, deja existente, sau sa stearga intreaga lista de convorbiri efectuate si receptionate de catre acestia).

create-backup

Dupa crearea backup-ului, utilizatorul poate trimite backup-ul in e-mail sau il poate salva in cloud dand tap pe iconita de meniu (cele trei puncte verticale) situata in coltul din dreapta-sus al aplicatiei.

Download Call Logs Backup & Restore (via Google Play).

Nota: Aplicatie compatibila cu toate versiunile Android.

STEALTH SETTINGS – How to create backups of Call Logs in Android

Cum putem face backup la Call Log in Android

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment