Protejeaza-ti telefonul cu Android cu Malwarebytes Anti-Malware

Sistemele de operare mobile sunt la fel de (sau poate chiar mai mult) vulnerabile in fata atacurilor cu malware ca si sistemele create pentru computere (unitati desktop, laptop-uri sau notebook-uri). Dispozitivele mobile infectate cu malware pun in pericol informatiile si datele personale ale utilizatorilor si este datoria acestora sa asigure intimitatea si siguranta respectivelor date.

Malwarebytes Anti-Malware este un tool popular pentru sistemele de operare Windows care ajuta utilizatorii sa scape de programe malware de pe computere, cum ar fi virusii, trojanii, spyware, adware etc. Vestea buna este ca acum acest tool de securitate este disponibil si pentru sistemele de operare Android.

android-security

Malwarebytes pentru Android le permite utilizatorilor sa indeparteze rapid orice continut malware de pe dispozitivele din dotare si de asemenea sa isi protejeze intimitatea. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play, iar dupa instalare activeaza modul de monitorizare live. In plus, aceasta contine si doua optiuni importante, Application Manager si Privacy Manager.

malwarebyte-android

In Application Manager utilizatorii pot observa care sunt aplicatiile care ruleaza la un moment dat, iar in tab-ul Installed este afisata cu toate aplicatiile instalate in sistem. De asemenea, App Manager le ofera posibilitatea utilizatorilor de a descoperi si termina aplicatiile problema (malware) si de a le dezinstala rapid (daca e cazul).

application-manager

Privacy Manager le permite utilizatorilor sa identifica toate datele personale accesate de aplicatiile instalate (calendar, mesaje text, apeluri, locatie etc) si scaneaza aplicatiile pentru a identifica daca acestea folosesc in mod abuziv respectivele informatii (caz in care acestea pot fi dezinstalate rapid).

privacy-manager

Folosind optiunea Security Audit din Privacy Manager, utilizatorii pot afla care sunt setarile necesare pentru dispozitiv care pot proteja optim intimitatea (activarea Find my Phone in contul de Google, dezactivarea urmaririi GPS, instalarea de aplicatii doar din Google Play Store etc). Iar in Settings utilizatorii pot programa scanari periodice, activa sau dezactiva notificatii sau vizualiza update-uri.

Download Malwarebytes Anti-Malware pentru Android.

Nota: Aplicatie compatibila incepand cu Android 2.3.

STEALTH SETTINGS – Protect your Android phone with Malwarebytes Anti-Malware

Protejeaza-ti telefonul cu Android cu Malwarebytes Anti-Malware

About the author

stealth

1 Comment

  • Bom dia. Minha dúvida é vcs renovam a assinatura automaticamente? Pois pensei que teria que ter minha autorização. Fiquei surpresa qd apareceu aqui a renovação. Pois fiz a assinatura apenas por um mês.

Leave a Comment