Instaleaza launcher-ul Android 4.4 KitKat pe orice dispozitiv care ruleaza Jelly Bean

Google si LG au lansat recent smartphone-ul Nexus 5, acesta venind la pachet cu cel mai nou sistem Android, si anume Android 4.4 KitKat. Noul Android vine la pachet cu multe modificari, atat la interfata cat si in ceea ce priveste aplicatiile, majoritatea acestora avand aspectul si functionalitatea imbunatatite (Camera, Maps, QuickOffice, Keep, Clock, Keyboard etc), cat si cu un nou launcher, Google Experience Launcher, acesta fiind de departe cel mai aratos launcher stock al sistemului de operare Android de pana acum.

Desi Android 4.4 KitKat nu va fi disponibil decat pentru un numar redus de dispozitive Android deja existente pe piata (Nexus 10, Nexus 7, Nexus 4, HTC One – editia Google Play si Samsung Galaxy S4), vestea buna este ca launcher-ul acestuia deja este disponibil la download pe internet si poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor care ruleaza Android Jelly Bean.

google-experience-launcher

Cum putem instala launcher-ul Android KitKat (Google Experience Launcher) pe un dispozitiv care ruleaza Android Jelly Bean?

  • descarcati arhiva care contine fisierele Google Experience Launcher; acestea sunt PreBuiltGmsCore.apk (Google Play Services 4.0), Velvet.apk (Google Search) si GoogleHome.apk (launcher-ul propriu-zis)
  • extrageti continutul acesteia si transferati aplicatiile pe dispozitivul Jelly Bean din dotare (sau in cazul in care ati descarcat arhiva direct pe dispozitiv, folosit un extractor pentru a le dezarhiva)

kitkat-launcher-files

  • instalati fisierele in ordinea urmatoare: Google Services, Google Search si Launcher
  • apoi apasati butonul Home si selectati Google Experience Launcher ca launcher default

kitkat-launcher

Download Google Experience Launcher.

Nota: In cazul in care experimentati crash-uri ale Google Search, apasati lung pe home screen-ul noului launcher si selectati Settings, apoi Voice. Apoi selectati Language pentru a modifica limba default, apoi selectati inapoi limba folosit de dvs pe dispozitiv. Aceasta metoda ar trebui sa rezolve problema.

Credit @XDA developers

STEALTH SETTINGS – Install Android 4.4 KitKat launcher on any Jelly Bean device

Instaleaza launcher-ul Android 4.4 KitKat pe orice dispozitiv care ruleaza Jelly Bean

About the author

stealth

Leave a Comment