Rooteaza orice telefon Android cu Framaroot

Majoritatea utilizatorilor Android prefera sa isi rooteze dispozitivele pentru a avea acces la anumite aplicatii din Play Store care necesita root pentru functionare si pentru a putea sa-si customizeze telefoanele dupa bunul plac folosind teme si ROM-uri personalizate. Cu fiecare versiune noua de Android lansata, metodele de rootare au devenit din ce in ce mai complexe si difera de la dispozitiv la dispozitiv (uneori difera si pentru dispozitivele aceluiasi producator), in primul rand datorita imbunatatirii securitatii implementate in sistem, care ofera acestuia protectie mai puternica impotriva exploit-urilor care permit rootarea dispozitivelor.

Din fericire insa, recent a fost lansata aplicatia Framaroot, care permite utilizatorilor sistemului de operare Android sa-si rooteze dispozitivele cu un singur click (sau tap). In plus, aceasta nu necesita conectarea dispozitivelor la computer, modificarea manuala a fisierelor de sistem sau flash-uirea de kernel-uri custom.

Care sunt dispozitivele Android compatibile cu Framaroot?

In primul rand, aceasta ofera utilizatorilor suport pentru rootare utilizand mai multe exploit-uri diferite ale sistemului, spre deosibire de alte metode care se bazau pe un singur exploit, ceea ce face posibila rootarea unui numar foarte mare de dispozitive cu aceeasi aplicatie. Printre dispozitivele compatibile se numara cele din seriile Samsung Galaxy S si Note, Motorola Droid, Asus Transformer, LG Optimus si Nexus 4, dar si dispozitive mai putin populare, cum ar fi cele produse de Alcatel, Lenovo, ZTE, Huawei si Sharp (lista completa a dispozitvelor care pot fi rootate cu Framaroot este disponibila aici).

Cum functioneaza Framaroot?

  • descarcati aplicatia apk si transferati-o pe sd card-ul telefonului (sau in memoria interna a acestuia)
  • instalati Framaroot pe dispozitiv apoi rulati aplicatia
  • va fi afisata o lista cu exploit-uri care permit rootarea dispozitivului (in cazul in care niciun exploit nu este afisat, inseamna ca aplicatia nu este compatibila cu telefonul dvs)

Farmaroot-device-exploit-select

  • in meniul drop-down afisat deasupra listei de exploit-uri, selectati daca doriti sa instalati Superuser sau SuperSU (ambele functioneaza aproximativ la fel), apoi dati tap pe unul dintre exploit-urile din lista pentru a roota telefonul (in cazul in care aveti dispozitivul deja rootat si doriti sa-i faceti unroot, Framaroot va da si posibilitatea aceasta)

Farmaroot-for-Android

  • veti fi anuntat printr-un mesaj daca rootarea a reusit sau nu; in cazul in care dispozitivul nu a putut fi rootat, incercati alt exploit disponibil

Farmaroot-device-exploit-successful

  • daca rootarea a reusit, restartati dispozitivul

Succes!

Download Framaroot.

Nota: Daca dispozitivul dvs nu se afla pe lista de compatibilitate afisata, nu inseamna neaparat ca acesta nu poate fi rootat cu Framaroot; incercati aplicatia, poate totusi aveti noroc.

Credit [email protected] Developers

STEALTH SETTINGS – Root any Android phone with Framaroot

Rooteaza orice telefon Android cu Framaroot

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment