Sorry, this app is no longer available on Windows 8 Store

Una dintre cele mai dese erori ale Windows 8 intalnite de utilizatori in ultima vreme este legata direct de Windows Store si de aplicatiile moderne disponibile in acesta. Foarte multi useri s-au plans ca atunci cand incearca sa descarce o aplicatie din Windows Store, sunt intampinati de mesajul “Sorry, this app is no longer available”, chiar daca aplicatia inca este disponibila la download. Daca si dvs vi s-a intamplat acest lucru atunci cand ati incercat sa descarcati una sau mai multe aplicatii din Windows 8 Store, informatiile de mai jos va vor ajuta sa rezolvat aceasta problema.

windows-store-error

Cum rezolvam eroarea “Sorry this app is no longer available” in Windows Store?

Se pare ca aceasta eroare a Windows Store a aparut dupa ce Windows a lansat update-ul de securitate KB2862768 (update-ul se aplica sistemelor de operare Windows 8, Windows RT si Windows Server 2012). Dupa instalarea acestui update, multi utilizatori au confirmat ca au fost intampinati de acest mesaj de eroare cand au incercat sa downloadeze din Windows Store aplicatii populare (si longevive) cum ar fi Skype. Deci cum se poate rezolva problema? Dezinstaland update-ul KB2862768 din sistem.

Cum putem dezinstala un update de sistem in Windows 8?

  • deschideti Run (folositi combinatia de taste Windows + R), tastati appwiz.cpl si dati Enter (de asemenea, puteti naviga catre Program and features in Control Panel)

open-program-features

  • in fereastra deschisa, dati click pe link-ul View installed updates din panoul afisat in partea stanga

view-installed-updates

  • identificati update-ul cu numarul KB2862768 din lista afisata, dati click pe acesta, apoi pe Remove
  • restartati sistemul pentru ca update-ul sa fie complet dezinstalat

Si gata. De acum inainte nu ar trebui sa mai intalniti erori cand incercati sa descarcati o aplicatie din Windows Store.

Nota: Pentru a va asigura ca update-ul care cauzeaza eroarea nu va mai fi instalat, mergeti in Windows Update, identificati update-ul respectiv, debifati-l, apoi dati click-dreapta pe acesta si selectati Hide update.

STEALTH SETTINGS – Sorry, this app is no longer available on Windows 8 Store

Sorry, this app is no longer available on Windows 8 Store

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment