Blocheaza si protejeaza aplicatiile Android cu AppLock

Toti utilizatorii de dispozitive mobile cu acces la Internet (smartphone-uri si tablete) ar trebui sa fie preocupati de securitatea informatiilor personale inregistrate/salvate pe dispozitivele respective. Altfel, in cazurile in care dispozitivele sunt pierdute sau furate, sunt sanse foarte mari ca acestia sa piarda si date importante cum ar fi diverse parole pentru conturi (de e-mail sau conturi de retele sociale cum ar fi Facebook si Twitter) care contin informatii personale sau chiar despre cardurile de credit. Desi telefoanele si tabletele pot fi protejate cu ajutorul unui pin sau a unei parole (plus alte diverse modele de “incuietori” gen Face Lock sau Pattern), pentru a va asigura ca informatiile dvs personale sunt in siguranta in orice situatie puteti opta pentru blocarea individuala a aplicatiilor care folosesc sau au acces la respectivele informatii.

HI App Lock este o aplicatie gratuita pentru Android care permite utilizatorilor sa blocheze accesul la aplicatii cum ar fi Messaging/SMS, Contacts, Gmail, Facebook, Market, Settings, Calls, Gallery si orice alta aplicatie care foloseste informatii personale, protejand astfel intimitatea acestora.

app-lock(1)

Caracteristici HI App Lock

  • blocheaza orice aplicatie cu ajutorul unui PIN sau al unei incuietori Pattern

app-lock(2)

  • dupa accesarea aplicatiilor, utilizatorii pot selecta politica de reblocare a acestora: cand ecranul se inchide sau dupa 1/3/5 minute de cand aceasta nu mai este folosita
  • are suport pentru profile multiple (pot fi folosite parole diferite pentru aplicatii diferite)

app-lock-settings

  • dispune de widget care permite blocarea si deblocarea rapida
  • de asemenea, dispune si de un switch pentru blocare rapida in bara de status
  • previne dezinstalarea sau instalarea neautorizata a aplicatiilor

app-lock-config

  • poate bloca efectuarea sau primirea de telefoane
  • poate fi adaugata in device admin pentru a preveni dezinstalarea aplicatiei
  • se autorestarteaza de fiecare data cand este terminata cu ajutorul aplicatiilor task killer
  • ofera suport pentru mai multe teme

app-lock-theme

Anumite feature-uri premium ale aplicatiei HI App Lock pot fi deblocate doar cumparand cheia Pro pentru aceasta, insa versiunea free poate fi destul de eficienta in cazurile in care doriti sa va protejati aplicatiile si informatiile personale folosite pe dispozitivele cu Android din dotare.

app-lock-premium

Download HI App Lock (via Google Play).

STEALTH SETTINGS – Lock and protect your Android apps with App Lock

Blocheaza si protejeaza aplicatiile Android cu AppLock

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment