Cum putem trimite mesaje voce folosind WhatsApp

Cel mai probabil, majoritatea utilizatorilor popularei aplicatii pentru mesagerie WhatsApp au aflat deja despre noua functionalitate adaugata acesteia odata cu unul dintre update-urile recente, si anume mesageria vocala. Insa la fel de probabil sunt inca destui care nu au folosit aceasta functionalitate si nici nu au idee cum sa o faca.

Mesageria vocala din WhatsApp le permite utilizatorilor sa inregistreze mesaje scurte (fara a fi necesare extensii sau interventia altor aplicatii), care mai apoi sunt expediate celor cu care au deschise conversatii in timpul inregistrarii respectivelor mesaje. In cazul in care si dvs folositi (cel putin ocazional) WhatsApp, dar nu aveti idee daca aveti instalata o versiune care sa permita trimiterea de mesaje vocale, cel mai simplu mod de a identifica acest lucru este sa verificati daca aplicatia afiseaza iconita unui microfon in dreptul campului unde sunt scrise mesajele.

whatsapp-voice-messaging

De asemenea, puteti verifica versiunea aplicatiei apasand butonul de meniu al smartphone-ului sau tabletei (sau dand tap pe butonul de meniu al aplicatiei in pagina de start a acesteia) si selectand Settings > About. In cazul in care versiunea WhatsApp este 2.10.222 sau mai noua, inseamna ca aveti instalata o versiune care are inclusa functionalitatea de mesagerie vocala.

whatsapp-version

Cum folosim mesageria vocala in WhatsApp?

  • deschideti o conversatie cu contactul caruia doriti sa ii trimiteti un mesaj vocal
  • dati tap pe iconita microfonului afisata in dreptul campului unde se scriu mesajele si tineti apasat pe aceasta
  • mesajul dvs se inregistreaza atat timp cat tineti butonul cu microfonul apasat
  • cand ridicati degetul de pe iconita cu microfonul, mesajul dvs este trimis persoanei cu care aveti deschisa conversatia. Atat de simplu.

Desi sunt destui utilizatori care ar fi preferat sa poata revizui mesajele inainte sa le trimita (acestea sunt trimise imediat dupa ce sunt inregistrate, fara posibilitatea de a opri expedierea odata ce se ia degetul de pe butonul cu microfon), posibilitatea de a trimite mesaje vocale gratuit si nelimitat este o functionalitate binevenita care va spori cu siguranta popularitatea WhatsApp si numarul utilizatorilor care vor folosi aceasta aplicatie.

STEALTH SETTINGS – How to send voice messages using WhatsApp

Cum putem trimite mesaje voce folosind WhatsApp

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment