Cum putem opri update-urile pentru aplicatiile iOS in timpul instalarii acestora

Uneori, atunci cand sunt updatate anumite aplicatii iOS, putem avea surpriza neplacuta de a descoperi ca respectivele update-uri fac aplicatiile mai putin functionale decat versiunile precedente (motiv pentru care se recomanda citirea change log-ului inainte de a updata o aplicatie). De asemenea, daca pornim update-urile pentru aplicatiile iOS pe o conexiune slaba la internet, cel mai probabil respectivele aplicatii vor fi blocate de procesul de updatare pana cand vom avea acces la o conexiune ceva mai stabila.

Din pacate, odata ce update-ul a fost instalat, nu mai avem cum sa revenim la versiunea anterioara a unei aplicatii, insa exista totusi o metoda de a opri update-urile in timpul instalarii acestora, astfel incat acestea sa nu poata fi finalizate.

CancelUpdate este o aplicatie gratuita pentru iOS care le permite utilizatorilor sa opreasca un update al unei aplicatii in timpul instalarii acestuia.

Cancel-Update-iOS-app

In plus, aceasta nu necesita configurarea de catre utilizatori: pur si simplu instalati aplicatia, iar functionalitatea acesteia va fi adaugata sistemului de operare.

Cum folosim CancelUpdate?

In timpul procesului de update al unei aplicatii, tineti apasat pe iconita respectivei aplicatii pana cand aceasta incepe sa “tremure”, apoi dati tap pe “x”-ul din coltul din stanga sus al iconitei pentru a opri updatarea.

Cancel-Update-iOS

CancelUpdate este disponibila la download in Cydia Store (dati search dupa aplicatie in directorul BigBoss), care poate fi accesat doar de pe dispozitivele iOS jailbreak-uite.

STEALTH SETTINGS – How to cancel iOS app updates in mid-installing process

Cum putem opri update-urile pentru aplicatiile iOS in timpul instalarii acestora

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.