Ascunde elemente din interfata iOS 7 cu HideMe7

Una dintre nemultumirile utilizatorilor iOS este imposibilitatea acestora de a face customizari sistemului de operare. Ba mai mult, Apple nu furnizeaza nici macar teme implicite, cu ajutorul carora userii sa poata personaliza interfata iOS. Din fericire insa pentru cei care s-au plictisit de aspectul default al sistemului iOS exista Cydia Store (insa pentru a avea acces la acesta trebuie sa faceti jailbreak dispozitivului cu iOS), unde sunt disponibile zeci de aplicatii si tweak-uri pentru customizarea iOS, precum si teme custom pentru acest sistem mobil.

Pentru utilizatorii iOS 7 care doresc sa customizeze aspectul acestuia, recomandam folosirea tweak-ului HideMe7. Acesta permite userilor sa ascunda emelente UI din aproape toate partile importante ale sistemului iOS, cum ar fi lock screen, Springboard, Notification Center, Control Center si foldere.

hideme7

HideMe7 adauga dupa instalare un meniu extensiv in Setarile sistemului iOS (Settings App), unde utilizatorii vor avea la dispozitie un numar impresionant de toggle-uri cu ajutorul carora acestia pot determina vizibilitatea anumitor elemente UI ale sistemului. Pe lock screen, utilizatorii pot ascunde camera grabber, CC si NC grabber (sau NC-ul cu totul), data curenta sau statusul pentru incarcarea bateriei. In Springboard pot fi dezactivate etichetele pentru iconite (labels), background-urile pentru foldere, punctele pentru pagini/ecrane sau flash-ul de la screenshot-uri.

hideme7-settings1

HideMe7 are o intreaga sectiune dedicata Mesajelor, utilizatorii putand ascunde elemente UI si ale acestei aplicatii, cum ar fi tipul mesajelor, timestamp-urile sau anumite elemente ale background-ului pentru mesaje (bubble tail). Insa cea mai populata sectiune a tweak-ului este cea pentru Status bar, unde utilizatorii pot ascunde aproape toate icon-urile care pot fi afisate in acesta. Iar utilizatorii care obisnuiesc sa deschida accidental Store-ul atunci cand asculta muzica, au optiunea de a ascunde iconita pentru acesta pentru a evita viitoare astfel de accidente.

hideme7-settings2

Pentru ca modificarile facute cu HideMe7 sa aiba efect, utilizatorii vor trebui sa dea Respring la dispozitiv. Insa cum nu exista o astfel de optiune in aplicatie, le recomandam sa foloseasca tweak-ul Winterboard pentru acest lucru. HideMe7 este disponibil la download pentru 0.99$ in repozitorul Big Boss din Cydia Store.

STEALTH SETTINGS – Hide elements from the iOS 7 interface with HideMe7

Ascunde elemente din interfata iOS 7 cu HideMe7

About the author

stealth

Leave a Comment