Cum putem vedea parolele pentru retelele Wi-Fi salvate in iPhone

Atunci cand folosim mai multe retele Wi-Fi (din diferite locatii) pentru a ne conecta la internet de pe iPhone-ul din dotare, cel mai probabil ajungem sa uitam parolele pentru cel putin cateva dintre acestea (avand in vedere ca odata ce ne conectam la o retea, parola acesteia ramane salvata in memoria telefonului, acesta conectanduse apoi automat la reteaua respectiva). In anumite cazuri insa avem nevoie sa ne amintim de respectivele parole, din diverse motive (fie resetam sau schimbam dispozitivul, fie vrem sa dam parolele retelelor Wi-Fi folosite si altor persoane), iar aflarea acestora din memoria iPhone-ului este aproape (daca nu chiar) imposibila fara ajutorul anumitor aplicatii sau tweak-uri.

Posesorii de dispozitive iPhone cu jailbreak insa au posibilitatea de a afla parolele retelelor Wi-Fi salvate in telefon destul de usor prin intermediul unui tweak disponibil in Cydia Store, si anume NetworkList.

Network-Passwords

NetworkList este o aplicatie gratuita pentru iOS care adauga o lista cu toate parolele retelelor Wi-Fi salvate in memoria telefonului in sectiunea WiFi din Settings. Dupa instalarea tweak-ului, utilizatorii vor gasi in sectiunea WiFi un meniu numit Network Passwords, care va afisa lista cu parolele salvate.

NetworkList

NetworkList doar afiseaza parolele retelelor WiFi la care telefonul s-a conectat si nu le ofera utilizatorilor nicio optiune de a le folosi cu retelele respective. De asemenea, aplicatia nu ofera nici posibilitatea de a copia parolele afisate, utilizatori trebuind sa faca acest lucru manual daca este cazul.

NetworkList este disponibila la download in Cydia (numai pentru dispozitivele iPhone jailbreak-uite), in magazia de software-uri BigBoss.

STEALTH SETTINGS – How to display all passwords for WiFi networks saved in iPhone

Cum putem vedea parolele pentru retelele Wi-Fi salvate in iPhone

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

Leave a Comment