Cum putem reduce luminozitatea display-ului unui iPhone sub limita fara jailbreak

In unele situatii, luminozitatea ecranului unui dispozitiv iOS poate fi iritanta pentru ochi (mai ales noaptea), chiar daca aceasta este redusa la minim din Control Center (sau setarile sistemului). In cazul in care obisnuiti sa folositi destul de des iPhone-ul sau iPad-ul noaptea si doriti sa puteti reduce luminozitatea ecranului sub limita default impusa de sistem, puteti face acest lucru foarte simplu, chiar daca nu aveti jailbreak facut la dispozitiv, urmand instructiunile de mai jos.

Cum putem reduce luminozitatea display-ului unui dispozitiv iOS sub limita default?

  • deschideti Control Center si reduceti luminozitatea display-ului la minim (in cazul in care aceasta nu este deja redusa)
ios-control-center
  • apoi deschideti Settings si navigati catre General > Accessibility > Zoom
  • in ecranul deschis, activati optiunea Show Controller folosind switch-ul afisat in dreaptul acesteia
ios-zoom
  • apoi accesati din nou Accessibility (mergeti inapoi un ecran), dati click pe Accesibility Shortcut, si selectati Zoom (dupa efectuarea acestor setari, veti putea accesa meniul Zoom apasand rapid de trei ori butonul Home al dispozitivului)
ios-accessibility-shortcut
  • intoarceti-va in home screen si accesati meniul Zoom (apasand de trei ori butonul Home; daca nu vedeti meniul, dati tap pe controller-ul afisat)
  • apoi dati tap pe optiunea Choose Filter din meniu, si selectati Low Light
ios-zoom-menu

Si gata. Veti observa ca luminozitatea ecranului va scadea sub limita default a sistemului, devenind suportabila pentru ochi atunci cand folositi dispozitivul noaptea.

STEALTH SETTINGS  – How to reduce display brightness on iPhone below default level, without jailbreak

How to » iPhone » Cum putem reduce luminozitatea display-ului unui iPhone sub limita fara jailbreak

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment