Aplica efecte live pentru voce in timpul convorbirilor telefonice de pe iPhone cu VoiceChanger

Desi au trecut cateva saptamani de la Hallowen, nu este niciodata prea tarziu sa le jucati o festa prietenilor. O idee ar fi folosirea de efecte speciale pentru voce pentru conversatiile telefonice cu acestia (alaturi de care recomandam si ascunderea numerelor de telefon, astfel incat acestia sa nu fie avertizati cine este persoana care ii suna). Desi exista mai multe aplicatii pentru diverse sisteme de operare mobile care le dau posibilitatea utilizatorilor de a modifica vocea, acestea trebuiesc configurate inainte de a incepe convorbirea, iar vocea nu poate fi modificata inapoi in timpul acesteia.

VoiceChanger este un tweak pentru iPhone, disponibil in store-ul Cydia, care le permite utilizatorilor sa foloseasca o serie de efecte speciale amuzante pentru a modifica vocea, si in plus acestea pot fi aplicate live si modificate in timpul convorbirilor telefonice.

Dupa instalarea tweak-ului, acesta poate fi configurat prin intermediul aplicatiei stock Settings (activare si dezactivare). Apoi, in Voice Effect, utilizatorii pot alege unul dintre cele patru efecte speciale amuzante, si de asemenea, pot normaliza vocea in timp real. Optiunile oferite de tweak sunt Dark Lord, Tenoro, Normal-No Effect, Smurf si Rumplestiltskin.

iphone-voicechanger

Aplicatia costa 2.99$ si poate fi descarcata din Cydia Store (este disponibila doar pentru dispozitivele iPhone cu jailbreak). De asemenea, este compatibila doar cu iPhone 4S si iPhone 5.

STEALTH SETTINGS – Apply voice live effects during calls on iPhone with VoiceChanger

Leave a Comment