Cum putem restaura Home Screen-ul pentru iPhone si iPad la aspectul default

Atunci cand instalam aplicatii pe un iPhone sau iPad, acestea plaseaza iconite pentru fiecare (cu mici exceptii) in home screen-ul dispozitivului, iar in timp acesta devine aglomerat si poate provoca confuzii sau poate irita utilizatorii. In cazul in care si dvs va aflati intr-o situatie asemanatoare cu cea descrisa mai sus, puteti folosi instructiunile urmatoare pentru a reseta home screen-ul dispozitivului din dotare la aspectul default.

Cum resetam home screen-ul iPhone/iPad-ului la aspectul default?

  • deschideti aplicatia Settings, selectati General, apoi dati scroll-down pana identificati optiunea Reset si dati tap pe aceasta
ios-settings
  • in urmatorul ecran afisat, identificati si dati tap pe optiunea Reset Home Screen
reset-home-screen

Apoi apasati butonul Home al dispozitivului iPhone sau iPad pentru a afisa home screen-ul, resetat acum la aspectul default, si care v-a afisa doar iconitele initiale (ale aplicatiilor preinstalate). Restul de iconite (ale aplicatiilor instalate de utilizator) vor fi mutate pe ecranele (screen-urile) urmatoare.

STEALTH SETTINGS – How to restore default home screen on iPhone and iPad

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » iPhone » Cum putem restaura Home Screen-ul pentru iPhone si iPad la aspectul default

1 thought on “Cum putem restaura Home Screen-ul pentru iPhone si iPad la aspectul default”

Leave a Comment