Creste volumul apelurilor in desfasurare cu pana la 200% pentru iPhone 5

Una dintre problemele pe care Apple inca nu le-a rezolvat in ceea ce priveste iPhone-urile este volumul apelurilor in desfasurare (in-call), care lasa mult de dorit. Inclusiv pe ultimul iPhone lansat, si anume iPhone 5 (care are hardware diferit de iPhone-urile anterioare), cu volumul in-call dat la maxim, multi utilizatori se plang ca nu pot intelege ce spun persoanele cu care discuta atunci cand se afla intr-un mediu oarecum zgomotos.

Volume Amplifier este o aplicatie pentru iPhone 5 (nu functioneaza pe modelele anterioare) care permite utilizatorilor sa creasca volumul apelurior in desfasurare (in-call volume) cu pana la 200%, astfel incat discutiile sa poata fi purtate chiar si in mediile zgomotoase fara nicio problema.

volume-amplifier

Aplicatia nu trebuie configurata dupa instalare (aceasta nu afiseaza nici iconita in app drawer). Utilizatorii trebuie pur si simplu sa apese butonul Volume Up in timpul primei convorbiri telefonice purtate dupa instalare (prima data cand veti folosi Volume Amplifier, vor fi afisate cateva instructiuni ale aplicatiei) pentru a seta volumul dupa preferinte.

Utilizatorii care doresc sa foloseasca Volume Amplifier trebuie sa aiba iPhone-ul jailbreak-uit (aplicatia este disponibila in categoria BigBoss in Cydia) si sa fie dispusi sa cheltuiasca 1.99$ pentru a o achizitiona.

Nota: Se recomanda setarea volumului intre 120% si 150%; un volum in-call mai mare de atat distorsioneaza vocea persoanelor cu care purtati convorbirea telefonica.

STEALTH SETTINGS – Increase in-call volume up to 200% on iPhone 5

Creste volumul apelurilor in desfasurare cu pana la 200% pentru iPhone 5

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment