Aplicatia Popcorn Time este disponibila pe iOS fara jailbreak

Popcorn Time a devenit o aplicatie pentru computere destul de populara in ultima perioada, aceasta oferind acces la cele mai noi seriale si filme de cinema in mod gratuit. Folosirea sa nu este tocmai legala, deoarece utilizeaza continut piratat prin intermediul protocoalelor de tip torrent, insa asta nu ii opreste pe dezvoltatorii sai sa lanseze o versiune pentru iOS, care nu are nevoie de jailbreak.

Pana in momenetul de fata, cei care doreau Popcorn Time pe un dispozitiv iPhone sau iPad trebuiau sa ruleze un software de jailbreak si sa descarce aplicatia de pe Cydia, magazinul neoficial de aplicatii pentru dispozitivele iOS. Incepand de astazi, acest proces complicat nu mai este necesar. Cu toate ca instalarea Popcorn Time este mai simpla, in continuare nu este valabila pentru toată lumea, deoarece necesita instalarea unei aplicatii pe PC si urmarea catorva etape specifice. Singurul dezavantaj al procesului il constituie faptul ca Popcorn Time poate fi instalat doar folosind un computer cu Windows, aplicatia fiind incompatibila cu Mac OS X si Linux. Dupa efectuarea descarcarii şi rularea software-ului de instalare, instructiunile de pe display sunt destul de clare, dar ar putea fi complicate pentru cei care nu sunt familiarizati cu functiile iOS precum Airplane Mode. Dupa efectuarea instalarii, aplicatia trebuie prima data pornita fara conexiune la retea sau internet, dupa care poate fi rulata fara probleme, indiferent de starea datelor wireless.

Datorita faptului ca prin multe tari operatorii de telefonie si internet pot verifica traficul utilizatorilor, iar echipa Popcorn Time nu doreste ca fanii aplicatiei sa aiba probleme cu legea din pricina utilizarii acesteia, in curand va exista chiar si posibilitatea de a utiliza o conexiune de tip VPN, care sa mascheze IP-ul dispozitivului. In acest moment, optiunea este afisata in meniul de setari, insa nu este activa.

How to » iOS (iPhone) » Aplicatia Popcorn Time este disponibila pe iOS fara jailbreak

Leave a Comment