iOS 7 pentru iPhone 2G, iPhone 3G, iPod touch 1G si 2G

Daca sunteti posesorii unor dispozitive mobile Apple mai vechi, cum ar fi iPhone 2G, iPhone 3G, iPod touch 1G si iPod touch 2G avem o veste buna pentru dvs. Prin intermediul utilitatii Whited00r 7 puteti acum testa si utiliza iOS 7 pe dispozitivele din dotare.

Whited00r-7-iOS-7-on-unsupported-devices

Cum functioneaza Whited00r 7?

Utilitatea Whited00r 7 le permite utilizatorilor sa creeze fisiere IPSW custom care pot fi flash-uite pe dispozitive mobile Apple care in mod normal nu au suport pentru sistemul de operare iOS 7. Fisierele IPSW create cu ajutorul Whited00r contin majoritatea feature-urilor si elementelor UI incluse in iOS 7, cum ar fi interfata simplificata si App Switcher-ul, precum si o replica aproape identica a Control Center-ului. De asemenea, Notification Center si Lock Screen-ul vor fi asemanatoare cu cele din iOS 7, insa fara o alterare semnificativa a performantei pe dispozitivele care ruleaza clonele iOS 7 create cu Whited00r.

Cum putem instala iOS 7 pe iPhone 2G, iPhone 3G, iPod touch 1G si iPod touch 2G?

  • inainte de a incepe procedeul de instalare iOS 7 pe dispozitivul dvs, creati un backup al datelor de pe acesta cu ajutorul iTunes
  • apoi descarcati cea mai recenta versiune Redsn0w de aici
  • mergeti pe site-ul Whited00r, selectati sub dispozitivul dvs sistemul de operare folosit pe desktop (Windows sau Mac OSX), apoi dati click pe butonul Download afisat pe pagina deschisa
select-desktop-os
  • daca dispozitivul dvs nu este blocat in reteaua mobila folosita (si puteti activa legitim via iTunes), descarcati versiunea Normal pentru IPSW
  • daca dispozitivul dvs necesita deblocarea din retea, selectati versiunea Unlocker pentru IPSW (aceasta va necesita dupa instalare patch-ul pentru Push Notification, PushFixer.com, disponibil la pretul de 1$)
download-custom-ipsw
  • dupa ce fisierul IPSW este descarcat, conectati dispozitivul la computer si bagati-l in modul Pwned DFU via Redsn0w (gasiti aceasta optiune sub tabul Extras in Redsn0w)
pwned-dfu
  • apoi flash-uiti fisierul IPSW descarcat de pe site-ul Whited00r pe dispozitivul dvs via iTunes (tineti apasata tasta Shift, apasati butonul Restore si selectati fisierul IPSW)
itunes-iphone-restore
  • dupa ce procesul de flash-uire este finalizat, restartati dispozitivul

Whited00r 7 va face jailbreak automat dispozitivului dvs, iar dupa instalarea fisierului IPSW custom pentru iOS 7 veti observa aplicatia Cydia pe home screen. Enjoy iOS 7!

Nota: Instructiuni mai detaliate gasiti pe site-ul Whited00r. stealthsettings.com nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele consecinte care ar putea aparea dupa instalarea iOS 7 pe dispozitivele care nu au suport pentru acest sistem de operare.

STEALTH SETTINGS – Install iOS 7 on iPhone 2G, iPhone 3G, iPod Touch 1G and 2G

Leave a Comment