Cum putem crea un shortcut al PC Settings pe Windows 8.1 Desktop

In mod normal, in Windows 8 si Windows 8.1, utilizatorii pot accesa PC Settings prin intermediul meniului Charms, afisat in partea dreapta a ecranului daca ducem cursorul mouse-ului in colturile din dreapta-jos, respectiv dreapta-sus ale acestuia (sau cu ajutorul combinatiei de taste Windows + I).

Change-PC-Settings

In cazul in care obisnuiti sa folositi destul de des PC settings pentru a customiza look-ul sistemului de operare sau pentru a face diverse ajustari pentru Lock Screen, sincronizare, Search, Users etc, mult mai simplu ar fi sa adaugati un shortcut al PC Settings pe Desktop, pentru a avea acces mai rapid la acestea.

PC-Settings-shortcut-on-desktop

Cum putem adauga un shortcut al PC Settings pe desktop in Windows 8.1?

Solutia este una mult mai simpla decat v-ati fi asteptat si vine sub forma unui executabil creat de 7tutorials. Nu trebuie decat sa descarcati arhiva care contine fisierul, apoi sa extrageti continutul acesteia pe Desktop.

Daca preferati sa deschideti PC Settings prin intermediul unei combinatii de taste, dati click-dreapta pe executabilul PC Settings aflat pe Desktop si selectati Create shortcut.

Create-PC-Settings-shortcut-on-desktop

Apoi dati click-dreapta pe shortcut-ul creat, selectati Properties, apoi mergeti in tab-ul Shortcut si introduceti combinatia de taste dorita in campul din dreptul Shortcut Key (de exemplu Ctrl + Alt + P).

Create-PC-Settings-keyboard-shortcut

De asemenea, puteti adauga un shortcut al PC Settings in Taskbar, dand click-dreapta pe executabilul PC Settings descarcat si selectand Pin to Taskbar, iar pentru a adauga un shortcut PC Settings in Start Screen, tastati PC Settings in Start Screen, apoi dati click-dreapta pe rezultatul afisat sub Search si selectati Pin to Start.

PC-Settings_pin-to-start

Succes!

Download PC Settings shortcut pentru Windows 8.1.

Credit @7tutorials.com

STEALTH SETTINGS – How to add PC Settings shortcut on Windows 8.1 Desktop

Cum putem crea un shortcut al PC Settings pe Windows 8.1 Desktop

About the author

stealth

Leave a Comment