Afla cine ti-a dat Unfriend in Facebook cu Unfriend Notify for Facebook (Chrome extension)

Chiar daca in ultimii ani s-au dezvoltat mai multe retele de socializare prin intermediul carora utilizatorii pot tine legatura cu diversi prieteni si cunostinte, cea mai populara dintre acestea este de departe Facebook-ul. Spre deosebire de alte retele sociale, cum ar fi Twitter-ul de exemplu, unde utilizatorii nu trebuie sa dea neaparat Follow celor care ii urmaresc, in Facebook inca este la putere feature-ul Friends, cu ajutorul caruia utilizatorii pot adauga cu un simplu click contacte la lista de prieteni. Insa, in timp ce userii sunt notificati atunci cand cineva le trimite o cerere de prietenie via Facebook (friend request), acestia nu primesc nicio notificare atunci cand anumite contacte decid sa le dea Unfriend (sa ii scoata din lista de prieteni). Pentru cei care ar dori totusi sa fie instiintati atunci cand anumite contacte ii scot din lista de prieteni, solutia este extensia pentru Chrome Unfriend Notify for Facebook.

Dupa cum spune si numele, Unfriend Notify for Facebook este o extensie pentru browser-ul Chrome cu ajutorul careia utilizatorii pot afla care sunt contactele care i-au scos din lista de prieteni de pe Facebook.

Unfriend-Notify-for-Facebook_Chrome

Dupa ce descarcati si instalati extensia, logati-va pe contul dvs de Facebook si veti observa ca langa sectiunea Friends este afisat un nou link numit Lost Friends. Dand click pe acesta veti fi redirectionati catre o noua pagina care afiseaza lista de contacte care v-au dat Unfriend. De asemenea, extensia notifica utilizatorii in timp real, prin push notifications, cand un contact din lista de prieteni le da Unfriend (notificatiile respective pot fi dezactivate temporar, timp de o ora sau chiar o zi intreaga).

Download Unfriend Notify for Facebook (Chrome extension).

Nota: Singura conditie pentru a primi notificarile si pentru a putea vedea lista de prieteni pierduti este sa folositi browserul Chrome pentru a va loga pe Facebook, avand in vedere ca extensia este una pentru Chrome.

STEALTH SETTINGS – Find out who Unfriend you in Facebook with Unfriend Notify for Facebook (Chrome extension)

Afla cine ti-a dat Unfriend in Facebook cu Unfriend Notify for Facebook (Chrome extension)

About the author

stealth

Leave a Comment