Cum putem folosi Facebook Chat heads in Chrome

Unul dintre update-urile majore primite de aplicatia mobila Facebook Messenger a fost Chat heads, feature care le permite utilizatorilor sa primeasca notificatii despre mesaje noi si sa converseze cu cei care le trimit mesajele chiar daca in momentul respectiv au active (sau folosesc) alte aplicatii. Acest feature afiseaza in momentul primirii unui nou mesaj pe Facebook un rotund care afiseaza poza de profil a contactului care a trimis mesajul, iar pentru a viziualiza mesajul si a raspunde acestuia, utilizatorul nu trebuie decat sa dea tap pe rotundul respectiv (sau chat head).

Desi exista o varianta a aplicatiei Facebook Messenger si pentru desktop-uri (aceasta insa nu este la fel de versatila ca aplicatia mobila), momentan Chat heads nu este disponibil (in mod oficial) decat pentru versiunea pentru mobil. In cazul in care doriti totusi sa folositi Chat heads pentru Facebook si pe desktop, va recomandam sa incercati extensia pentru browser-ul Chrome, Faces.im.

fb-chat-heads-chrome

Faces.im este foarte usor de instalat (ca orice alta extensie pentru Chrome, de altfel) si simplu de folosit. Dupa instalarea extensiei, veti observa o noua iconita afisata in partea dreapta a barei de adrese a browser-ului. Dati click pe aceasta pentru a va loga pe contul Facebook, apoi Chat heads vor fi activate automat pentru mesajele pe care le veti primi de acum inainte.

Faces.im va va permite de asemenea sa accesati sectiunea de mesaje personale fara a va loga separat in contul Facebook; tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe iconita Faces (langa address bar).

faces.im-personal-messages

Chat head-urile activate de extensia Faces.im sunt identice cu cele pentru aplicatia mobila Facebook Messenger. Atunci cand veti primi un mesaj pe Facebook, un Chat head cu poza de profil a utilizatorului care a trimis mesajul va fi afisat in Chrome. Pentru a deschide dialogul cu respectivul contact dati click pe chat head, iar daca nu doriti sa deschideti dialogul sau sa vizualizati mesajul, duceti cursorul mouse-ului peste chat head, apoi dati click pe x-ul afisat.

In cazul in care doriti sa dezactivati temporar Chat heads, puteti face acest lucru destul de simplu dand click pe iconita Faces, apoi folosind switch-ul afisat in dreptul la Chat Bubbles, in coltul din drapta-sus al ferestrei de mesaje personale.

Download Faces.im extension (Facebook Chat heads) pentru Chrome.

STEALTH SETTINGS – How to add Facebook Chat heads in Chrome

Cum putem folosi Facebook Chat heads in Chrome

About the author

stealth

Leave a Comment