Cum putem salva pozele si filmele de pe Instagram in Windows

Instagram a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare servicii mobile de photo-sharing si video-sharing, crescand inclusiv ca retea sociala, cu peste 200 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna. Cu ajutorul Instagram, utilizatorii pot folosi filtrele disponibile in aplicatie pentru a face chiar si cele mai banale poze sa para interesante, insa serviciul (care nu este disponibil si pentru desktop-uri decat pentru vizualizare) nu le ofera acestora posibilitatea sa salveze pozele preferate, nici pe dispozitivele mobile, nici pe computere. Pentru cei care totusi doresc sa aiba acces la anumite fisiere media (fotografii si videoclipuri) de pe Instagram si in afara serviciului (mai exact, doresc sa aiba acces offline la acestea), exista diverse aplicatii third-party care le permit acestora sa salveze respectivele fisiere pe computerele din dotare, una dintre aceste aplicatii fiind InstagramSaver.

instagramsaver

InstagramSaver este o aplicatie gratuita (open source) cu ajutorul careia utilizatorii pot downloada pe computerele personale pozele si filmuletele uploadate de userii serviciului Instagram. Interfata aplicatiei este destul de simpla si usor de inteles si folosit, necesitand interactiune minima din partea utilizatorului pentru a efectua actiunile dorite de acestia. Practic, utilizatorii trebuie sa introduca in campul afisat in coltul dreapt-sus a aplicatiei numele userului Instagram ale caror fisiere media doresc sa le descarce, apoi sa dea click pe butonul Download, iar in cazul in care doresc sa opreasca procesul de download inainte ca acesta sa fie finalizat, pot folosi butonul Stop (fisierele descarcate pana in momentul respectiv vor fi salvate in computer, in folderul Documents/InstagramSaver; in cazul in care doriti sa salvati fisierele descarcate intr-un folder custom, puteti modifica locatia dand click pe iconita folder afisata langa Open).

stop-instagram-download

Avand in vedere ca descarcarea fisierelor video de pe Instagram poate consuma destul timp si banda, InstagramSaver nu salveaza videoclipurile in mod default. Utilizatorii acestei aplicatii care doresc sa descarce inclusiv filmuletele uploadate de anumiti useri ai serviciului, pot activa aceasta optiune din Settings (de asemenea, pot seta si cate procese de download pot avea loc in paralel).

instagramsaver-settings

In cazul in care InstagramSaver v-a atras atentia si doriti sa testati cat de bine isi face treaba aceasta aplicatie, o puteti descarca folosind link-ul de mai jos:

Download InstagramSaver.

Nota: Aplicatia este compatibila cu toate versiunile de Windows.

STEALTH SETTINGS – How to save Instagram photos and videos to Windows

Cum putem salva pozele si filmele de pe Instagram in Windows

About the author

stealth

Leave a Comment