Microsoft creste spatiul de stocare OneDrive oferit gratuit utilizatorilor la 15 GB

Chiar daca OneDrive nu este cel mai popular serviciu de stocare online (cel putin nu momentan, cand DropBox inca se afla pe val iar Google Drive oferea preturi mult mai atractive), Microsoft face tot posibilul sa atraga cat mai multi utilizatori pentru acesta, ultima solutie gasita de companie fiind marirea spatiului de stocare oferit utilizatorilor gratuit la 15 GB.

Microsoft-OneDrive

Pana in prezent, oferta de spatiu de stocare gratuit pe OneDrive includea doar 7 GB, insa de luna viitoare utilizatorii acestui serviciu vor observa o marire a acestuia pana la 15 GB, exact oferta inclusa in serviciul Google Drive. In plus, Microsoft a ieftinit si pachetele suplimentare de spatiu. In felul acesta, utilizatorii OneDrive care nu folosesc Office 365 pot cumpara un spatiu suplimentar de 100 GB cu pretul de 2.99$ pe luna (fata de 7.49$ pe luna cat era pana in prezent) sau un spatiu suplimentar de 200 GB pentru doar 3.99$ pe luna (actualizarea noilor preturi va fi facuta in cursul lunii urmatoare, iar utilizatorii actuali vor fi migrati automat catre noua structura).

De asemenea, pentru utilizatorii Office 365, in afara de cei 15 GB oferiti gratuit vor mai avea la dispozitie 1 TB spatiu aditional fata de cei 20 GB oferiti pana in prezent. Pentru a beneficia de acest spatiu suplimentar de stocare, va trebui sa platiti 6.99$ pe luna pentru un abonament Office 365 Personal, sau 9.99$ pe luna pentru un abonament Office 365 Home (caz in care vor fi disponibili cate 1 TB spatiu pentru fiecare cei 5 useri care vor folosi respectivul abonament).

STEALTH SETTINGS – Microsoft to increase OneDrive free storage up to 15 GB

Microsoft creste spatiul de stocare OneDrive oferit gratuit utilizatorilor la 15 GB

About the author

stealth

Leave a Comment