Cum putem sa ascundem lista de prieteni de pe Facebook

Pentru utilizatorii Facebook, protejarea intimitatii a reprezentat intodeauna o prioritate, motiv pentru care Facebook actualizeaza periodic setarile de intimitate atat pentru conturile personale cat si pentru paginile publice. In anumite cazuri insa, schimbarea constanta a setarilor de intimitate poate produce confuzie printre utilizatori, acestia nemaistiind cum pot accesa unele dintre setarile respective.

Facebook-Privacy

Una dintre setarile de intimitate cel mai dificil de identificat este cea care le da utilizatorilor posibilitatea de a ascunde (sau modifica audienta pentru) lista de contacte (prieteni). Daca si dvs doriti sa ascundeti lista de prieteni de pe Facebook de privirile curioase si nu aveti idee cum sa faceti acest lucru, puteti accesa respectiva setare urmand pasii descrisi mai jos.

Cum ascundem lista de contacte/prieteni in Facebook?

Ca si in cazul update-urilor facute de utilizatori (status-uri si upload-uri), Facebook le ofera acestora si posibilitatea de a alege vizibilitatea (audienta) pentru lista de prieteni, optiunile disponibile fiind Public (orice utilizator Facebook are acces la lista de prieteni), Friends (numai cei din lista de prieteni au acces la respectiva lista), Only Me (doar utilizatorul in cauza are acces la lista de prieteni) si Custom (utilizatorii au mai multe optiuni la dispozitie, printre care si Friends of Friends sau Specific People). Pentru a modifica setarile de intimitate pentru lista de prieteni, urmati instructiunile de mai jos:

  • conectati-va pe contul personal Facebook, apoi mergeti in Timeline si dati click pe tab-ul Friends (sub Cover Photo)
  • dati click pe butonul de editare afisat in dreptul butonului Find Friends (partea dreapta, deasupra listei de prieteni) si selectati Edit Privacy

friend-list-privacy

  • apoi dati click pe meniul drop-down afisat in dreptul Friend List, selectati setarea de intimitate dorita (Public, Friends, Only Me sau Custom) si dati click pe butonul Close

hide-friend-list

Si gata. Urmand aceste instructiuni veti putea ascunde lista de prieteni sau modifica vizibilitatea acesteia in functie de preferinte.

STEALTH SETTINGS – How to hide your friend list on Facebook

Cum putem sa ascundem lista de prieteni de pe Facebook

About the author

stealth

Leave a Comment