CUM PUTEM BLOCA INVITATIILE PENTRU JOCURI SAU APLICATII IN FACEBOOK

Nu cred ca exista macar un singur utilizator Facebook care sa nu fie iritat de vreun feature sau diverse activitati care se intmpla pe aceasta retea de socializarea, si totusi, in prezent, Facebook are peste 800 de milioane de utilizatori activi. Printre cele mai iritante lucruri de pe Facebook, loc fruntas ocupa invitatiile din senin pentru inregistrarea in diverse aplicatii sau jocuri (internetul este plin de meme-uri care fac referire la acestea), utilizatorii cu numar mare de prieteni reusind sa colectionze chiar si zeci de astfel de invitatii zilnic.

In cazul in care si dvs aveti in lista de prieteni cel putin un contact care tot trimite astfel de invitatii (game request, app request, gift request etc) pe care doriti sa le blocati fara a fi nevoiti sa dati unfriend acestuia, atunci urmati instructiunile de mai jos.

Cum putem bloca sau ignora invitatiile pentru diverse jocuri si aplicatii in Facebook?

O modalitate de a ignora invitatiile pentru jocurile de pe Facebook este sa dati click pe semul x care este afisat in coltul din dreapta-sus a notificatiei cand treceti cu mouse-ul pe deasura acestuia, apoi sa dati click pe butonul Turn Off.

In felul acesta va asigurati ca nu veti mai primi nicio notificatie pentru invitatiile venite in legatura cu jocul respectiv.

Daca doriti insa sa blocati de tot invitatiile pentru anumite jocuri, atunci mergeti in Home, apoi in sidebar-ul din stanga dati click pe Apps > Games.

In partea de sus a ferestrei deschise, dati click pe tab-ul Activity, apoi pe Invites.

Pentru a bloca invitatiile pentru un joc sau aplicatie, dati click fie pe link-ul Ignore All din dreptul unei astfel de invitatii, fie pe X din dreptul butonului Accept.

Folosind prima metoda veti putea bloca toate invitatiile pentru o anumita aplicatie, insa folosind cea de-a doua metoda va asigurati si ca nu veti mai primi nicio invitatie pentru niciun joc sau aplicatie de la utilizatorul respectiv.

Cum putem bloca invitatiile pentru toate jocurile si aplicatiile de pe Facebook?

Daca sunteti sigur ca nu doriti sa primiti nicio invitatie pentru niciun joc sau aplicatie in Facebook, avem o veste buna pentru dvs. Desi este ascunsa bine de tot aceasta optiune, Facebook le permite utilizatorilor sa dezactiveze complet acest feature: dati click pe sageata in jos din coltul dreapta-sus al paginii de Facebook, apoi selectati Settings > Apps.

In fereastra deschisa dati click pe butonul Edit din sectiunea Apps, Websites and Plugins, apoi dati click pe Disable Platform.

Si gata! In felul acesta nu veti mai primi nicio invitatie pentru niciun joc sau aplicatie in Facebook.

Nota: Daca alegeti sa dezactivati platforma Apps, Websites and Plugins, retineti si faptul ca nu veti mai putea folosi contul de Facebook pentru a va loga pe diverse site-uri sau in aplicatii.

STEALTH SETTINGS – How to block game or app requests in Facebook?

CUM PUTEM BLOCA INVITATIILE PENTRU JOCURI SAU APLICATII IN FACEBOOK

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment