Dezactivare auto-play video pe Facebook si setari penru calitatea video (HD & SD)

Facebook a introdus recent noi optiuni pentru contentul video publicat pe reteaua de socializare.

In mod default, filmuletele publicate pe News Feed incep sa ruleze automat, fara a fi nevoie sa dam play. Autoplay. Pentru unii acest lucru poate fi bun, insa daca avem o conexiune slaba la internet sau suntem conectati printr-o retea 3G / 4G cu trafic limitat, am prefera totusi sa putem alege singuri daca dorim sau nu sa dam play la un video publicat pe Facebook.

Dezactivare auto-play video pe Facebook si setare calitate HD sau SD pentru redare

Pasul 1: Mergem in setarile contului de Facebook  (In partea dreapta sus avem o sageata in jos care ne deruleaza un meniu. Selectam “Settings”)

Pasul 2: In partea stanga a paginii de setari avem ultima optiune Video. Facem click pe mergem la setarile pentru Video.

Dezactivare autoplay video pe Facebook si setari penru calitatea video (HD & SD)

La prima setare, Video Default Quality putem alege cum sa fie redate filmele de pe Facebook. SD sau HD daca acestea au fost “urcate” rezolutii mari.
Cea de a doua setare este pentru auto-play. Auto-Play Videos. Putem alege ca filmele sa ruleze automat in momentul in care navigam in News Feed, sau putem dezactiva aceasta optiune.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment