Cum putem da unhide in Facebook News Feed contactelor ascunse anterior

Unul dintre feature-urile Facebook pentru care foarte multi utilizatori sunt recunoscatori este optiunea de a ascunde update-urile persoanelor din lista de prieteni din News Feed. Aceasta optiune este folosita de obicei atunci cand utilizatorii nu mai doresc sa primeasca update-uri de la anumite contacte, insa nu doresc sa le dea unfriend acestora (pentru a ascunde update-urile unui contact Facebook din News Feed dati click pe sageata in jos afisata in coltul din dreapta-sus al unui update primit de la contactul respectiv, apoi selectati Unfollow din meniul afisat). Majoritatea utilizatorilor Facebook insa nu stiu cum pot da unhide contactelor ale caror update-uri le-au ascuns din News Feed (in cazul in care ulterior se razgandesc si doresc sa primeasca din nou update-uri de la acestea), si asta pentru ca Facebook a ascuns destul de bine aceasta optiune (desi procedeul de unhide al prietenilor este unul destul de simplu).

Cum putem vizualiza din nou in News Feed update-urile contactelor Facebook carora le-am dat Unfollow?

  • conectati-va pe contul personal de Facebook si, in Home, duceti mouse-ul peste News Feed (sub poza de profil, in coltul din stanga-sus)
  • apoi dati click pe iconita de setari afisata in partea stanga a optiunii News Feed si selectati Edit Settings
facebook-news-feed-settings
  • va fi afisata o fereasta unde sunt listati toti prietenii carora le-ati dat Unfollow; de asemenea, in aceeasi fereastra sunt afisate si aplicatiile sau paginile pe care le-ati ascuns pentru a nu mai primi update-uri de la acestea
  • pentru a da unhide unui contact (sau unei aplicatii sau pagini) din lista respectiva nu trebuie decat sa dati click pe x-ul afisat in dreptul acestuia, apoi sa dati click pe butonul Save
edit-news-feed-settings

Si gata. Urmand instructiunile de mai sus, veti putea da unhide contactelor ale caror update-uri le-ati ascuns din News Feed (adica, veti putea primi din nou update-uri de la contactele respective). Succes!

STEALTH SETTINGS – How to unhide Facebook friends you’ve previously hidden from News Feed

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » Facebook » Cum putem da unhide in Facebook News Feed contactelor ascunse anterior

Leave a Comment