Cum putem da unhide in Facebook News Feed contactelor ascunse anterior

Unul dintre feature-urile Facebook pentru care foarte multi utilizatori sunt recunoscatori este optiunea de a ascunde update-urile persoanelor din lista de prieteni din News Feed. Aceasta optiune este folosita de obicei atunci cand utilizatorii nu mai doresc sa primeasca update-uri de la anumite contacte, insa nu doresc sa le dea unfriend acestora (pentru a ascunde update-urile unui contact Facebook din News Feed dati click pe sageata in jos afisata in coltul din dreapta-sus al unui update primit de la contactul respectiv, apoi selectati Unfollow din meniul afisat). Majoritatea utilizatorilor Facebook insa nu stiu cum pot da unhide contactelor ale caror update-uri le-au ascuns din News Feed (in cazul in care ulterior se razgandesc si doresc sa primeasca din nou update-uri de la acestea), si asta pentru ca Facebook a ascuns destul de bine aceasta optiune (desi procedeul de unhide al prietenilor este unul destul de simplu).

Cum putem vizualiza din nou in News Feed update-urile contactelor Facebook carora le-am dat Unfollow?

  • conectati-va pe contul personal de Facebook si, in Home, duceti mouse-ul peste News Feed (sub poza de profil, in coltul din stanga-sus)
  • apoi dati click pe iconita de setari afisata in partea stanga a optiunii News Feed si selectati Edit Settings

facebook-news-feed-settings

  • va fi afisata o fereasta unde sunt listati toti prietenii carora le-ati dat Unfollow; de asemenea, in aceeasi fereastra sunt afisate si aplicatiile sau paginile pe care le-ati ascuns pentru a nu mai primi update-uri de la acestea
  • pentru a da unhide unui contact (sau unei aplicatii sau pagini) din lista respectiva nu trebuie decat sa dati click pe x-ul afisat in dreptul acestuia, apoi sa dati click pe butonul Save

edit-news-feed-settings

Si gata. Urmand instructiunile de mai sus, veti putea da unhide contactelor ale caror update-uri le-ati ascuns din News Feed (adica, veti putea primi din nou update-uri de la contactele respective). Succes!

STEALTH SETTINGS – How to unhide Facebook friends you’ve previously hidden from News Feed

Cum putem da unhide in Facebook News Feed contactelor ascunse anterior

About the author

stealth

Leave a Comment