Mareste pozele de pe Facebook doar trecand cu mouse-ul peste acestea cu Photo Zoom

De multe ori, atunci cand suntem pe Facebook, ni se intampla sa observam din comentarii sau update-uri de status-uri ca anumiti prieteni din lista de contacte si-au schimbat poza de profil. De asemenea, unii dintre acestia probabil au uploadat fotografii noi. Daca nu doriti sa vizitati pagina unui prieten de fiecare data cand acesta uploadeaza fotografii noi sau isi schimba poza de profil ci ati prefera sa puteti vizualiza pozele respective la dimensiuni mai mari direct in News Feed, atunci va recomandam sa folositi Photo Zoom.

photo-zoom-facebook

Photo Zoom este o extensie pentru browser-ul Google Chrome care dupa instalare le permite utilizatorilor sa vizualizeze pozele de pe Facebook direct in News Feed doar trecand cu mouse-ul peste acestea (mouseover), fara a fi nevoiti sa viziteze paginile celor care le-au uploadat.

Cum functioneaza Photo Zoom?

Dupa instalarea extensiei Photo Zoom, intrati pe contul dvs de Facebook si veti observa o iconita noua afisata in partea dreapta-jos, langa Chat.

photo-zoom-icon

Puteti incepe sa verificati update-urile afisate in News Feed, iar daca doriti sa vizualizati anumite poze la dimensiuni mai mari (indiferent daca este vorba de poze uploadate de prieteni sau pozele de profil care apar inaintea status-urilor sau comentariilor), puteti face acest lucru foarte simplu ducand cursorul mouse-ului peste pozele respective.

zoom-fb-profile-picture

De asemenea, puteti folosi Photo Zoom si pentru a vizualiza cu zoom pozele de profil ai unor utilizatori pe care nu ii aveti in lista de contacte, sau pozele dintr-un album foto, fara a deschide insa separat pozele respective.

zoom-photos-fb-album

In plus, pentru ca aceasta optiune de zoom sa nu devina iritanta (avand in vedere ca va mari orice poza de pe Facebook peste care veti trece cu mouse-ul, intentionat sau accidental), aveti posibilitatea de a o dezactiva (si activa la loc) cu un simplu click dat pe iconita Photo Zoom afisata langa Chat. Pentru mai multe setari ale extensiei (shortcut-uri pe tastatura pentru activarea sau dezactivarea optiunii de zoom, intarzierea cu care pozele sunt afisate cu zoom etc), dati click pe meniul de setari al browser-ului Chrome, selectati Settings > Extensions > Photo Zoom for Facebook > Options, apoi dati click pe tab-ul Advanced Settings.

photo-zoom-settings

Download Photo Zoom for Facebook.

Nota: Extensia Photo Zoom este compatibila doar cu browserul Chrome.

STEALTH SETTINGS – Zoom Facebook photos on mouseover with Photo Zoom

Leave a Comment