Cum sa inchidem fortat aplicatiile blocate din iPhone sau iPad

Chiar daca este considerat a fi cel mai stabil sistem de operare mobil, uneori si iOS-ul mai da rateuri, cum ar fi blocarea in timpul rularii unor aplicatii. Daca si dvs va aflati intr-o astfel de situatie, cand sistemul nu mai raspunde la comenzi si blocheaza aplicatia pe care o rulati (sau mai degraba, aplicatia pe care o rulati pe iOS nu mai raspunde la comenzi si blocheaza sistemul de operare), puteti rezolva simplu problema urmand instructiunile de mai jos.

force-close-iPhone-apps

Cum inchidem fortat aplicatiile care ruleaza pe iPhone sau iPad

  • cand aplicatia pe care o rulati pe iPhone sau iPad nu mai raspunde la comenzi si blocheaza sistemul, apasati in mod repetat pe butonul Home, pana la afisarea switcher-ului de aplicatii (in partea de jos a ecranului)
  • identificati aplicatia blocata si tineti apasat cu degetul pe iconita acesteia
  • apoi dati tap pe semnul minus aflat in coltul din stanga-sus al icontei aplicatiei.

Si gata. Astfel puteti inchide fortat aplicatiile care blocheaza sistemul mobil de operare iOS.

STEALTH SETTINGS – How to force-close blocked applications on iPhone or iPad

How to » iPhone » Cum sa inchidem fortat aplicatiile blocate din iPhone sau iPad

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment