Cum putem exporta adresele de e-mail ale contactelor de pe Facebook

In ultima perioada, Facebook-ul a crescut enorm in popularitate, fiind principala modalitate prin care utilizatorii pastreaza legatura cu prietenii, fostii colegi de scoala sau servici, sau cu rudele. Desi Facebook afiseaza detaliile de contact pentru fiecare prieten in parte, inclusiv adresa de e-mail si numarul de telefon (doar in cazul in care acestea sunt listate de catre utilizator), nu ne ofera si posibilitatea de a le exporta pentru a le putea adauga, de exemplu, in Address Book-ul unui cont de e-mail (iar cautarea si introducerea manuala a adreselor de e-mail in Adress Book nu este o optiune, mai ales daca numarul de prieteni de pe Facebook este unul impresionant).

Din fericire, solutia sta in exportarea contactelor de pe Facebook in contul de Yahoo, de unde mai apoi adresele de e-mail ale acestora pot fi exportate intr-un fisier csv, zip sau vcf.

Pentru a importa contactele Facebook in Yahoo, deschideti Yahoo address book si dati click pe iconita Facebook.

import-facebook-contacts

Apoi autorizati accesul Yahoo la Facebook, pentru a permite importarea contactelor in address book.

Pentru a exporta adresele de e-mail (importate din Facebook) din Yahoo address book, dati click pe Actions > Export All.

export-contacts

Apoi selectati formatul in care doriti sa salvati fisierul cu adresele de e-mail (Excel, CSV, zip, Outlook, vCard etc).

export-format

Si gata. In felul acesta puteti exporta adresele de e-mail ale tuturor contactelor de pe Facebook pentru o folosire ulterioara acestora.

STEALTH SETTINGS – How to export e-mail addresses of Facebook contacts

Cum putem exporta adresele de e-mail ale contactelor de pe Facebook

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment