Cum putem afisa Administrative Tools in Windows 8 Start Screen

In Windows 8, utilitatile de sistem (Administrative Tools) pot fi accesate fie din Control Panel (All Control Panel items), fie prin intermediul functiei Search din Start Screen. In cazul in care obisnuiti sa folositi aceste utilitati administrative (Disk Cleanup, Event Viewer, Task Scheduler, System Configuration, Disk Defragmenter, Windows PowerShell, Computer Management etc.) destul de des, probabil doriti sa le puteti accesa mai rapid, fara a trebui sa le cautati in sistem de fiecare data. Pentru a le afisa in Start Screen, urmati instructiunile de mai jos.

display-administrative-tools

Afisati utilitatile administrative de sistem in Windows 8 Start Screen

  • deschideti Start Screen (apasati tasta Windows), apoi deschideti Charms Bar (duceti cursorul mouse-ului in coltul din dreapta-jos sau dreapta-sus) si dati click pe Settings

charms-settings

  • in meniul afisat, dati click pe Tiles

tiles-settings

  • Sub Show administrative tools, selectati Yes (click pe slider)

show-administrative-tools

Utilitatile administrative vor fi afisate atat pe Start Screen, cat si pe App screen (acesta poate fi afisat dand click-dreapta pe orice portiune libera din Start Screen, apoi selectaand butonul All Apps afisat in coltul din dreapta-jos al ecranului).

all-apps-windows-8

STEALTH SETTINGS – How to display the Administrative Tools on Windows 8 Start Screen

Cum putem afisa Administrative Tools in Windows 8 Start Screen

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment