Cum putem dezactiva complet functia Auto-correct pe un dispozitiv iPhone

Daca sunteti utilizator iPhone (sau al unui dispozitiv iOS) si aveti activata functia auto-correct pe acesta, cel mai probabil ati avut parte de (cel putin) cateva ori de momente gen damnyouautocorrect.com.

ios-autocorrect

In cazul in care v-ati saturat ca autocorrect-ul sa va tot corecteze eronat cuvintele, puteti rezolva aceasta problema destul de simplu, dezactivand complet acest feature.

Cum dezactivam feature-ul Autocorrect in iOS?

  • deschideti aplicatia Settings si dati tap pe General
  • din lista afisata selectati Keyboards
  • apoi dezactivati functia Auto-Correction folosind switch-ul afisat in dreptul acesteia
disable-auto-correct-ios

Si gata. Dupa ce efectuati aceste modificari, veti dezactiva complet Auto-correct, iar cuvintele tastate de dvs nu vor mai fi inlocuite eronat. Retineti insa ca aveti posibilitatea sa imbunatatiti functia Auto-correct creand shortcut-uri pentru anumite cuvinte, stergand cuvintele gresite (sau nefolosite) din dictionar sau resetand complet dictionarul dispozitivului.

Nota: Dezactivarea Auto-correct urmeaza aceleasi setari pe toate dispozitivele iOS. Daca alegeti sa dezactivati acest feature, se recomanda sa pastrati activate sugestiile QuickType si functia spell check pentru a fi notificati atnci cand tastati eronat anumite cuvnte.

STEALTH SETTINGS – How to completely disable Auto-correct function on iPhone

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » iPhone » Cum putem dezactiva complet functia Auto-correct pe un dispozitiv iPhone
Leave a Comment