Cum putem seta tastatura iOS sa-si schimbe culoarea in functie de aplicatia deschisa

Fata de alte platforme mobile (de exemplu Android), iOS nu le da utilizatorilor posibilitatea de a folosi tastaturi custom, si nici de a personaliza aspectul tasataturii default. Din fericire insa, userii care au facut jailbreak la dispozitivele cu iOS au la dispozitie tweak-uri care le permit acestora sa customizeze o serie de feature-uri ale sistemului care in mod normal nu permit customizarea. Un astfel de tweak este si AdaptiveKeyboard, cu ajutorul caruia utilizatorii iOS pot seta tastatura sa isi modifice culoarea in functie de aplicatia activa.

Cum functioneaza AdaptiveKeyboard?

AdaptiveKeyboard nu modifica in tastatura default a sistemului iOS decat culoarea acesteia, plecand de la premisa ca aceasta este o tastatura excelenta, insa oarecum plictisitoare. Tweak-ul verifica aplicatia in care este folosita tastatura, si in functie de culoarea predominanta din iconita aplicatiei respective, schimba si culoarea tastaturii pentru a se asorta cu aceasta.

aptivekeyboard-for-ios

AdaptiveKeyboard nu adauga propriile setari sub aplicatia Settings din iOS, si nici nu le ofera utilizatorilor posibilitatea sa selecteze culorile dorite pentru fiecare aplicatie in parte. Pentru cei interesati sa foloseasca acest tweak, il pot gasi in repositoril ModMyi din Cydia store, la pretul de 0.99$.

AdaptiveKeyboard_Cydia_Tweak

STEALTH SETTINGS – How to set iOS keyboard to change it’s color based on the active app

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

How to » Downloads » Cum putem seta tastatura iOS sa-si schimbe culoarea in functie de aplicatia deschisa

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR